LordStinson
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Ömer
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3-4 ay önce yeni bir MSI Ventus Black 2x Rtx 4060 8GB ekran kartı satın aldım. Lakin son 1 aydır şöyle bir problem yaşıyorum;
Ekran kartını zorlayacak en ufak işlemde ekran siyah kalıyor sesler gelmeye kasa çalışmaya devam ediyor. Ben kapatıp açmadıkça ekran geri gelmiyor.
League of Legends oyununda bu sorunu hiç yaşamadım.
Valorant, Pubg, Ark oyunlarında durmadan yaşıyorum bu sorunu.
Ark da özellikle grafiği yükseğe çektiğim zaman oluyor.
Sorunun nerede olduğunu anlamak için elimde bulunan RX 570 8GB ekran kartını sisteme takıp çalıştırdım ve tamamen aynı grafik ayarlarında oyunları yine çalıştırdım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Sizce sorunun kaynağı ne olabilir.
Sistemim de şu şekilde;
Asus B450M-A II
2 Farklı ekran kartı ile test yapıldı- MSI Ventus Black 2x Rtx 4060 8GB/ Sapphire Pulse RX 570 8GB
Ryzen 5 5600X-Thermalright Frost Commander
4x8 GB Gskill Ripjaws 3200Mhz DDR4 Cl16
PSU Thermalthake Litepower 550W
Ekran kartını zorlayacak en ufak işlemde ekran siyah kalıyor sesler gelmeye kasa çalışmaya devam ediyor. Ben kapatıp açmadıkça ekran geri gelmiyor.
League of Legends oyununda bu sorunu hiç yaşamadım.
Valorant, Pubg, Ark oyunlarında durmadan yaşıyorum bu sorunu.
Ark da özellikle grafiği yükseğe çektiğim zaman oluyor.
Sorunun nerede olduğunu anlamak için elimde bulunan RX 570 8GB ekran kartını sisteme takıp çalıştırdım ve tamamen aynı grafik ayarlarında oyunları yine çalıştırdım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
Sizce sorunun kaynağı ne olabilir.
Sistemim de şu şekilde;
Asus B450M-A II
2 Farklı ekran kartı ile test yapıldı- MSI Ventus Black 2x Rtx 4060 8GB/ Sapphire Pulse RX 570 8GB
Ryzen 5 5600X-Thermalright Frost Commander
4x8 GB Gskill Ripjaws 3200Mhz DDR4 Cl16
PSU Thermalthake Litepower 550W