Tahminimce 13.5-14 civarı gideri varzotac rtx 4060ti 16gb kutulu faturalı 1 yıldan fazla garantisi var kaç paraya ilana koymalıyım
hangi zotac modeli?
bazı satıcılar 20 e kadar koymuş saçma geliyor o fiyatlar bana gider 5060 ti alır az daha koyarTahminimce 13.5-14 civarı gideri var
Aynen öyle 18-17 ye 9060xt var bunu alacağına adam gider son çıkan bir kart alır . Bence maximum 15 daha fazlaya hayatta gitmez.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazı satıcılar 20 e kadar koymuş saçma geliyor o fiyatlar bana gider 5060 ti alır az daha koyar
Aynen bir akıllı sensinEn düşük 18 binden ilana koy, illaki bi enayi yakalarsın yüksek fiyata satarsın
Sırf üstünde RTX ve 16 GB yazıyor diye + garantisi de olduğu için buna 18 bin veya üstü verecek bir sürü enayi biliyorum sarı sitede, Ve bunlar genelde amd kartların yüzüne bakmayan tayfaAynen bir akıllı sensin
Doğru sende haklısınSırf üstünde RTX ve 16 GB yazıyor diye + garantisi de olduğu için buna 18 bin veya üstü verecek bir sürü enayi biliyorum sarı sitede, Ve bunlar genelde amd kartların yüzüne bakmayan tayfa