Evet hocam 4060 alacaktım sonra 16gb VRAM dikkatimi çekti bir foruma sorayım dedim7600xt alabilirsin amd risk işidir son zamanlarda kendilerini baya düzelttikleri için alınabilir diyorum 16gb vram olması çok büyük olmasa da bir avantajdır.
Amaç sadece oyunsa Nvidia teknolojilerini kullanmayacak iseniz AMD alınabilir.Evet hocam 4060 alacaktım sonra 16gb VRAM dikkatimi çekti bir foruma sorayım dedim
Sadece oyun oynayacağımAmaç sadece oyunsa Nvidia teknolojilerini kullanmayacak iseniz AMD alınabilir.
Ben 7600xt kullaniyorum cok memnunum eskisi gibi yazılım hatalarında yok ustelik Nvidiaya göre daha fazla teknolojik seçeneği var islemciyide amd alacaksan kesinlikle ekran kartında amd almalisinikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Hiç kalmadi cokme veya benzer hatalar bitti7600xt kesinlikle driver sorunu kalmadı gibi bir şey artık
Işlemcim intelBen 7600xt kullaniyorum cok memnunum eskisi gibi yazılım hatalarında yok ustelik Nvidiaya göre daha fazla teknolojik seçeneği var islemciyide amd alacaksan kesinlikle ekran kartında amd almalisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç kalmadi cokme veya benzer hatalar bitti
Hangi rx 7600 xt?Rx 7600 xt alınmaz.Aldırmayın.Daha ucuza 4060 alınırBen 7600xt kullaniyorum cok memnunum eskisi gibi yazılım hatalarında yok ustelik Nvidiaya göre daha fazla teknolojik seçeneği var islemciyide amd alacaksan kesinlikle ekran kartında amd almalisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç kalmadi cokme veya benzer hatalar bitti
Yinede amd tercih edebilirsin driver ile birlikte tam oyun icin bi ekran karti butceyi birazdaha zorlarim dersen 7700de alabilirsin ama 7600 de cok mukemmelIşlemcim intel
Neden hocamHangi rx 7600 xt?Rx 7600 xt alınmaz.Aldırmayın.Daha ucuza 4060 alınır
Rx 7600 xtHangi rx 7600 xt?Rx 7600 xt alınmaz.Aldırmayın.Daha ucuza 4060 alınır