Hasancan23
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 32
- İsim
- Hasancan
- İlgilendiği Kategoriler
- işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
- uufny
- Steam
- Hasancan
- Discord
- hasancan1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben o tür oyunları 1080p ayarında oynayacam bunları kaldıracak işlemci lazım banaCs valorant demiyorum. Onlar kucuk oyunlar. Fazla donanim istemez. Ancak Bf 2042, nfs heat, dead space remake, Alan wake 2 vs gibi oyunlarda sorun yaşıyorsun işlemci yeterli gelmiyor. Ayrıca darboğaz var mı yok mu diye bakarken butun çekirdekleri izlemen lazım. Butun cekirdekler %70 de calissa bile tek cekirdek 100 e vurunca darboğaz oluyor otomatik. Sen hepsini kontrol ediyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde ekstra olarak Dying Light 2 ve cyberpunk oynayacağım onda problem olmasa yeterliCs valorant demiyorum. Onlar kucuk oyunlar. Fazla donanim istemez. Ancak Bf 2042, nfs heat, dead space remake, Alan wake 2 vs gibi oyunlarda sorun yaşıyorsun işlemci yeterli gelmiyor. Ayrıca darboğaz var mı yok mu diye bakarken butun çekirdekleri izlemen lazım. Butun cekirdekler %70 de calissa bile tek cekirdek 100 e vurunca darboğaz oluyor otomatik. Sen hepsini kontrol ediyor musun?