Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
Kesinlikle, goat'ı kaçıran bunu kaçırmasın.Alınır satmak için alma ama kullanmak için al bak keyfine
Kesinlikle, goat'ı kaçıran bunu kaçırmasın.Alınır satmak için alma ama kullanmak için al bak keyfine
Goat da 28999tl idi ama sanki ddr4ddr4 versiyonu en azından 25k olabilirdi bence
4060ti 16gb çok zor PC hocası bile yapamadı ddr4 de onu 28999tl ye çıktı o da ddr4 ile bazen zor şeyler bekliyoruz ama gerçekler diye de bişey var burası Türkiyeddr4 versiyonu en azından 25k olabilirdi bence
Değerli kardeşim,kıymetli paylaşımların için teşekkürler,10 yıllık pc yi değiştirmek için geçen hafta duyurusunu yaptığın goat4 4070süper li sistemi almayı çok istedim ama Edirne Vatan Bilgisayar personelinin konuya ilgisizliği yüzünden alamadım tam bir F/P bilgisayarıydı.2.ci sırada olmama rağmen neden alamadığımı aynı gün çıkan 2.el ilanlarda anladım,bu sistem ona göre zayıf geldi bana üstelik fiyat farkıda pek yok,yeni paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım,umarım bu bir ay içinde düzgün bir sistem benim gibi son kullanıcılar için uygun fiyattan çıkar ve alırız.4060ti 16gb çok zor PC hocası bile yapamadı ddr4 de onu 28999tl ye çıktı o da ddr4 ile bazen zor şeyler bekliyoruz ama gerçekler diye de bişey var burası Türkiye
Taner hocam ddr4 4060ti 16gb 28999tl olan sistemi de hemen bitti o nasıl oldu o zaman onu da anlamış değilim bu am5 ddr5 birde bence uygun tarafsız olmak lazım 4070 süper güzeldi ona zerre lafım yok ama al satıcıdan umarım 40k dan daha aza almışsindirDeğerli kardeşim,kıymetli paylaşımların için teşekkürler,10 yıllık pc yi değiştirmek için geçen hafta duyurusunu yaptığın goat4 4070süper li sistemi almayı çok istedim ama Edirne Vatan Bilgisayar personelinin konuya ilgisizliği yüzünden alamadım tam bir F/P bilgisayarıydı.2.ci sırada olmama rağmen neden alamadığımı aynı gün çıkan 2.el ilanlarda anladım,bu sistem ona göre zayıf geldi bana üstelik fiyat farkıda pek yok,yeni paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım,umarım bu bir ay içinde düzgün bir sistem benim gibi son kullanıcılar için uygun fiyattan çıkar ve alırız.
Direk al özelleştirme yapmadan ekstra bir soğutucu al kule tipi tamamdır başka bir şey yapmaModArt-CREATION/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-CREATION/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Modart sistemi bu şekilde özelleştirdim. Bu hali ile alınır mı? 33 bine?
Şunu al ekstra tamamdırModArt-CREATION/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
ModArt-CREATION/AMD Ryzen 5 7500F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB/16GB DDR5/512GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Modart sistemi bu şekilde özelleştirdim. Bu hali ile alınır mı? 33 bine?
ModArt'ın daha hiç iyi sistem çıkardığını görmedim casper tanıtma vakasından sonra pek güvenemiyorum .Yeni sistem yapıyormuş PC hocasından sonra sizce ne gelir alamayanlar bari bunu değerlendirsin bence iyi bişeyler çıkar gibi
Düzenleme: Bir kişiye de sistemi hediye edecekmiş
Sistemin amacı özelleştirmeye çekmek farkındayım ama ekran kartı ve kasa dışındaki temel sunulanlar içime sinmedi.Direk al özelleştirme yapmadan ekstra bir soğutucu al kule tipi tamamdır başka bir şey yapma
19 bin diyim çıkarmak bence yanlış olur hocam. O parayı hak etmiyor maalesefGayet ucuz fiyat. Ekran kartını 19bin lira deyip çıkaralım sistemden. 10bin liraya ekran kartsız 7500F işlemcili DDR5 kasa kötü mü.