𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Umarım sana çıkarHediye olayı iyi olmuş ya inşallah bana çıkar o zaman işte asıl bombayı ben patlatirim
Umarım sana çıkarHediye olayı iyi olmuş ya inşallah bana çıkar o zaman işte asıl bombayı ben patlatirim
İnşallah yaUmarım sana çıkar
Çok iddalı konuştu 29a gelmesin. Gelmesinde bari insanlar faydalansın belki bende alırım uygun olursa 2. Kasayı upgrade yaparım goat v3 ü satarımO AMD knka nvdia yi seven kitle çok fazla tercihen bakılır artık 29 a vs gelirse alınır ama çünkü en ucuz 7500f 4060ti 16gb sistem olur güncel piyasada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana da öyle geliyor
İddia li konuşma ben göremedim 29 a sen hazırla kendini sinyali verdi çünküÇok iddalı konuştu 29a gelmesin. Gelmesinde bari insanlar faydalansın belki bende alırım uygun olursa 2. Kasayı upgrade yaparım goat v3 ü satarım
PC hocası 4060ti 16gb ile aynı fiyata geliyor ddr4 fiyatına dediÇok iddalı konuştu 29a gelmesin. Gelmesinde bari insanlar faydalansın belki bende alırım uygun olursa 2. Kasayı upgrade yaparım goat v3 ü satarım
İndirim indirimdir o konuda problem yok. Şimdi 16 GB diye aradaki fiyat ciddi oynayacak. Alanlar da kartı tek satmayı düşünecek.İndirim indirimdir hocam. Yapacak bir şey yok. Daha iyisi olsun onu alalım. Açıkçası 4070 olsa herkes dünden razı, ama bazı şeyler bizim elimixde değil maalesef.
Ben vatan anneler günüvsistem için pustum o zaman belki bi bomba patlatırlar ama anneler günü dündüİddia li konuşma ben göremedim 29 a sen hazırla kendini sinyali verdi çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC hocası 4060ti 16gb ile aynı fiyata geliyor ddr4 fiyatına dedi
Al sat yapanlar almasın diye böyle şeyler çıkıyor zatenİndirim indirimdir o konuda problem yok. Şimdi 16 GB diye aradaki fiyat ciddi oynayacak. Alanlar da kartı tek satmayı düşünecek.
"Geçmişe bakıp kalmak ancak sizi geriye atar"32 bine 4070 superli sistemi almayıp bunu 29kya almak da koyar adama
Hocam çok yakın geçmiş olduğu için dedim"Geçmişe bakıp kalmak ancak sizi geriye atar"
Dostoyevski
" Keşkeleri koy kenara süslen hadi bak aynaya unut onu sende onur at kendini disko bara "
Fark etmez geçmiş sonuçta 1 dakika da geçse geçmiştir. Önündeki bir kişi alıp arkadaki stok bekleyenler de geçmiş de kaldı misalHocam çok yakın geçmiş olduğu için dedim