Yunus emre kasap
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
R7 7800x3d ile4070 i 1080p 7950x ilemi kullanmıştı apo bey tam verim alabilmek için.
R7 7800x3d ile4070 i 1080p 7950x ilemi kullanmıştı apo bey tam verim alabilmek için.
Fps oyunlarında özellikle o geçerli hikayeli oyunlarda yüklenirsen grafiğe işini görür rahatça ki ekran kartı kullanımı %90 altına düşmediği sürece darboğazdan saymam ben o kullanımı mesela çünkü gözle görülebilir bir fark oluşmaz.4070 i 1080p 7950x ilemi kullanmıştı apo bey tam verim alabilmek için.
Hocam nedense fotoğraf olarak atamıyorum ama size aldığım tüm değerleri yazacağım.Fps oyunlarında özellikle o geçerli hikayeli oyunlarda yüklenirsen grafiğe işini görür rahatça ki ekran kartı kullanımı %90 altına düşmediği sürece darboğazdan saymam ben o kullanımı mesela çünkü gözle görülebilir bir fark oluşmaz.
Kullanımlar normal İsterseniz bir windows 11 deneyin duruma göre windows 10 indirirsiniz gene ( Bu değerleri kaydedin bir yere elinizde bulunsun karşılaştırırsınızHocam nedense fotoğraf olarak atamıyorum ama size aldığım tüm değerleri yazacağım.
Gpu sıcaklığı=51°c
Gpu kullanımı=%98
CPU sıcaklığı=64
CPU kullanımı=%50
Ram kullanımı=11000mb
FPS=sabit dururken 140, hareket edince 120-80
Format atarım direkt,sadece Windows yerine hem format hem Windows kurma daha mantıklı olurKullanımlar normal İsterseniz bir windows 11 deneyin duruma göre windows 10 indirirsiniz gene ( Bu değerleri kaydedin bir yere elinizde bulunsun karşılaştırırsınız
Orası sizin bileceğiniz iş hocamFormat atarım direkt,sadece Windows yerine hem format hem Windows kurma daha mantıklı olur
Hocam bunu yaptım ve protection score bölümünde 90-good yazıyor.Son formatın üstünden 2 ay geçti neredeyse
Alıntıyı görüntüle
Ve detections kısmında sadece 1 tane dosya çıktı ve onuda sildim.Hocam bunu yaptım ve protection score bölümünde 90-good yazıyor.
Hocam msaa ayarım 8x civarında kaldığı için düşük fps alıyormuşum.Msaa ayarını 4x yaptım ve şehirde 130-150 çölde 110-130 arası FPS alıyorum.Birde Windows 11 kursam daha fazla FPS alırım büyük ihtimalle.Hocam bunu yaptım ve protection score bölümünde 90-good yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve detections kısmında sadece 1 tane dosya çıktı ve onuda sildim.
Windows 11 kurmak için sistemi sıfırlamama gerek var mı?Orası sizin bileceğiniz iş hocam
yükseltme yapabilirsin anca.Windows 11 kurmak için sistemi sıfırlamama gerek var mı?
Aynı uygulamalar kalarak Windows 11 kurabilir miyim?
O ne demek tam olarak?yükseltme yapabilirsin anca.
windows 10 dan 11 e ayarlar üzerinden geçmek demek.O ne demek tam olarak?