Neler Yeni

Yardım RTX 4070 LAPTOP Önerisi

vada

80+
Timespyin grafik testi oyunlarla paralel.cpu testi göz ardi edilebilir x3d masaüstü islemcilerden fazla skor gözüküyor bende.
Benzer fiyatlarda 14700hx 240hz 500nit 100dcpi3 ekranlı gamegaraj varken bunu önermek..
Bu arada cihaztv hala listesinde tutuyor bu cihazi şaka gibi.
Sponsorlu yayınlarina neden guvenilmeyeceginin kanlı canlı ispatı

Son düzenleme:

PNSHER

80+ Bronze
Soba olacak maalesef. Soba olmayacak şekilde, fiyatlarına kıyasla daha yüksek performans sunacak laptoplar bulunmuyor. Sobanın alevini söndürmek de zor değil. İstisnai durumlar için istisnai belirtiler olabiliyor.
Yazılanlara iyi bakın. Eleştiri olarak yazdığınız, sizin yazdıklarınız olabilir.
Dostum bu konuda inatlaşmana anlam veremedim. İki cihazla da ilgili video atayım hangisi daha serin çalışıyor sen karar ver.
Kutudan çıktığı haliyle sabit 95-100 derecede çalışan cihazın 3 senede pestili çıkar.

MoonWalk

80+ Silver
Benzer fiyatlarda 14700hx 240hz 500nit 100dcpi3 ekranlı gamegaraj varken bunu önermek..
İşte mesajları okumadığın buradan belli. RTX 4070'li sağlam olduğu bilinen 2 model var, sağlam yazınca ''cihaz kaliteli'' anlarsın, büyük bir sorunu olmayan yani (çatlama/patlama/kırılma/dökülme). Bu 2 model dışında da LOQ modeli var ancak onun da anakart durumu şaibeli. Ekranın daha iyi çıkma ihtimalî olduğundan Deputy P60'a bakılabilir, ekranı daha çok memnun edebilir, ekranı daha çok memnun edecek model bulunabilir. Performans kısmına da uğraşılmalı.
Dostum bu konuda inatlaşmana anlam veremedim. İki cihazla da ilgili video atayım hangisi daha serin çalışıyor sen karar ver.
Kutudan çıktığı haliyle sabit 95-100 derecede çalışan cihazın 3 senede pestili çıkar.

Erazer kötüyse, MSI da kötünün iyisi denebilir. Asıl mesele ikisine de uğraşılması gerektiği, MSI daha iyiyken iyi değil, sadece daha iyi konumda. 2 tane cihazın da birbirinden çok farklı olmadığı görülen bir gerçek. MSI da Erazer da bir yerden sonra aynı yere gelecek. Maksat, diğer kısımlarda daha önde olanı bulabilmek.
Konudaki cihazların bir öneri değil de belirtilen şekle göre 2 seçenek olduğu asıl mesele, bunların yerine diğer konularda farklı farklı modeller artısıyla eksisiyle belirtildi. Konu sahibi RTX 4070'li bir model tercih etmek istemiş ve buna göre düşününce de sonuç bu oluyor; 50k civarında kaliteli RTX 4070 GPU'lu laptopun olmayacağı.
Ayrıca ısı konusunda inatlaşma da garipmiş, yani soba olacağı yazılmış farklı senaryolara göre her ikisinin de, eğer ki Erazer mükemmel gibi anlaşıldıysa da ona diyecek söz yok. Erazer çok iyi veya Katana 15 çok iyi değil, hangisi iyiyse ve hangisinin sıyrılan özelliği varsa o öndedir.

1745360239887.png

Konu sahibi de kullanmak istiyorsa güle güle kullansın. Kullanılır ancak daha çok memnun edecek model (veya modeller) de bulunuyor. Bu da muhtemelen farklı yerlere çekilebilir; beklentilere göre diyelim buna da.

PNSHER

80+ Bronze
Ekranın daha iyi çıkma ihtimalî olduğundan Deputy P60'a bakılabilir, ekranı daha çok memnun edebilir, ekranı daha çok memnun edecek model bulunabilir. Performans kısmına da uğraşılmalı.
Erazer Katana dan daha çok memnun edecek bir özellik sunmuyor ben de bunu size anlatmaya çalışıyorum. Ekranının daha iyi çıkma ihtimali de yok özellikleri üretici tarafından açıkça belirtilmiş.

50K'tl ye daha çok memnun edebilecek tek cihaz muhtemelen gamegaraj modeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Tuncay
Erazer'in ekranı %100 sRGB geliyor. Sitedeki bilgiler yanlış yazılmış. DDR4 Rame sahip olması ve MUX switch olmaması ölüm değil. MSI Katana %45 NTSC ekranla geliyor ve üstelik 90 derece üstü işlemci sıcaklığını rahatlıkla görüyor. MSI diye göklere çıkarmaya gerek yok. MSI da ısınıyor, Erazer de ısınıyor. İkisini de ThrottleStop ile limitlemek gerekiyor.

Son düzenleme:

vada

80+
Erazer'in ekranı %100 sRGB geliyor. Sitedeki bilgiler yanlış yazılmış. DDR4 Rame sahip olması ve MUX switch olmaması ölüm değil. MSI Katana %45 NTSC ekranla geliyor ve üstelik 90 derece üstü işlemci sıcaklığını rahatlıkla görüyor. MSI diye göklere çıkarmaya gerek yok. MSI da ısınıyor, Erazer de ısınıyor. İkisini de ThrottleStop ile limitlemek gerekiyor.
Nasıl ayni ısınıyor ya adamın attigi videoya zahmet edip bakmamışsınız bile.Benzer wattageda msi 69/77 derecelerde erazer 84/100.Bu cihazın neyini savunuyorsunuz Allah aşkına.
Burda komisyon.tv nin millete attığı kazığı savunup durmayın sabaha kadar aksini ispatlarım.

Ekler

• Screenshot_2025-04-23-10-45-52-40_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2025-04-23-10-45-52-40_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    857.2 KB · Hit: 6
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Tuncay
Nasıl ayni ısınıyor ya adamın attigi videoya zahmet edip bakmamışsınız bile.Benzer wattageda msi 69/77 derecelerde erazer 84/100.Bu cihazın neyini savunuyorsunuz Allah aşkına.
Burda komisyon.tv nin millete attığı kazığı savunup durmayın sabaha kadar aksini ispatlarım.
Genelde MSI Katanaların sıcak çalıştığını görüyorüm ama bu videodaki sıcaklık değerleri iyiymiş. Olabilir, herkes arada yanılabilir. Alan arkadaşa hayırlı olsun. En azından fiyatı fahiş MSI'lardan değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bugün hepsiburadadan aldım sizce değer mi bu fiyata kararsız kaldım.
Hocam bütçeniz var ise şu ikisinden birini alın

şu ürün kaç kere zam yedi fiyatı hala güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,810
Üyeler
172,552
Son üye
miccheck99
Top Bottom