Neler Yeni

Rtx 4070 li sistem topladım önerileriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

zenteris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet ayışık
Tüm sistem parçalarını bir yaz. Fotoğraf at hangi ışıklar yanıyor hangileri yanmıyor. Ekran kartının fanlarının boşta dönmemesi normal belli bir sıcaklığa ulaşmadan.
ramler tam oturmamış ekran geldi

zenteris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet ayışık
Hocam bilgisayardan fanların haricinde bir uğultu sesi geldiğini farkettim. Acaba bu problemin sebebi nedir. https://voca.ro/13I0upboJAZg Full seste dinlerseniz fan seslerini haricen bir ses var.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Fanlar rezonans yapıyordur. Biostan tek tek fanların hızını arttırıp azalttırarak nerden geldiğini bulmayı deneyebilirsin kasanın yan camını açarak. Ya da direkt fanı parmağınla durdurabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yasin
Sisteminiz hayırlı olsun. Bende geçen ay topladım benzer bir sistem. Amd işlemciler için Starfield oyunu hediyesi var. Ayrıca Msi geri ödeme kampanyası da var mutlaka araştırıp bunlardan yararlanabilirsin.

zenteris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet ayışık
Fanlar rezonans yapıyordur. Biostan tek tek fanların hızını arttırıp azalttırarak nerden geldiğini bulmayı deneyebilirsin kasanın yan camını açarak. Ya da direkt fanı parmağınla durdurabilirsin.
Hocam bunun çözümü nedir? Sürekli olarak var o ses. Sonra biosta hardware monitör kısmına giriyorum ses artıyor bir anda sonra duyulmamaya başlıyo. O ekrandan çıkarken aynı şekilde ses tekrardan sürekli devam etmeye başlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,554
Üyeler
163,342
Son üye
Sxlytia
Top Bottom