Amanita
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Pc toplamaktan zevk alıyorsan kendin topla bilgisayarcıya para verme boşuna. Toplamadan önce aldığın parçalara yakın pc toplayan video izlersin youtube üzerinden. Kablolama haricinde çok zorlanmazsın ilk kez topluyorsan ama parçalara bir zarar veririm ya da yanlış montaj sonunda pc çalışmazsa vs hatayı bulabilecek kadar kendine güvenmiyorsan o zaman bir bilgisayarcıya toplatman iyi olur. Gidip de mahalle bilgisayarcısına toplatmamalısın. Modern pc'den anlayan bilgisayarcı olmalı. Ben şahsen kimseye güvenmez kendim toplardım ama tecrübem var. Bir sorunla karşılaşırsan başın ağrıyabilir elinde başka yedek parça olmadığından sorunlu parçanın hangisi olduğunu bulamayacağın için. Dediğim gibi bol bol video izle Türkçe-yabancı seninle aynı ya da yakın parçalara sahip. Özellikle anakart AM5 soket , soğutucu ve kasa mümkünse aynı olsun. Diğer parçaların marka modelinin önemi yok hepsinin montajı aynı zaten.Bir de hocam parçalar gelince bir bilgisayarcıya mı gitmeliyim evde kendim toplamak zahmetli olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da her parçanın montajını ayrı ayrı da izleyebilirsin.
Son düzenleme: