Benim güç kaynağımda toplam 16pin var sıkıntı olurmuYanılmıyorsam 2x 8 pin oluyor dönüştürücü, senin güç kaynağından biri 6 pin. Belki çalıştırır ama sağlıklı olmaz. Hatta fotoğraf yanıltmıyorsa 2x6 pin o.
PCIe 5.0 dönüştürücü ne için ana kartım b550m ds3hkartın içinden pcle 5.0 dönüştürücü çıkar muhtemelen
Anakart ile alakalı değil ekran kartinın güç konnektörü versiyonu 4070lerde yok 4070 süper ve üstünde oluyor, yeni versiyon pcle 5.0 güç pin konnektörüne geçildi desteklemeyen psu lar için çogu ekran kartında dönüştürücü çıkar sorun yaşamazsın.Benim güç kaynağımda toplam 16pin var sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
PCIe 5.0 dönüştürücü ne için ana kartım b550m ds3h
Peki kaç pin gerekiyor bende 16 pin var yetmiyormuAnakart ile alakalı değil ekran kartinın güç konnektörü versiyonu 4070lerde yok 4070 süper ve üstünde oluyor, yeni versiyon pcle 5.0 güç pin konnektörüne geçildi desteklemeyen psu lar için çogu ekran kartında dönüştürücü çıkar sorun yaşamazsın.
16 pinse tamam yeter. Fotoğrafta nedense 6 + 6 12 pin olarak görünüyor.Peki kaç pin gerekiyor bende 16 pin var yetmiyormu
Peki kaç pin gerekiyor bende 16 pin var yetmiyormu
2+2 pin daha var onları fotoğrafa eklememiştim toplam bunlar var16 pinse tamam yeter. Fotoğrafta nedense 6 + 6 12 pin olarak görünüyor.
Tamam anladığım kadarıyla PCIe 5 gerektiği için dönüştürücü kullanicam dönüştürücüdeki soketlere 8+2 şeklinde takıp 16x1 olanı 4070 süper olana takıcam doğrumuAlıntıyı görüntüle
16 pin olması lazım fotodakine takacaksın
fotoğrafda gayet açık 8+8 pini takıcaksın farklı olan sağdaki soketi ekran kartına takacaksın.2+2 pin daha var onları fotoğrafa eklememiştim toplam bunlar var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam anladığım kadarıyla PCIe 5 gerektiği için dönüştürücü kullanicam dönüştürücüdeki soketlere 8+2 şeklinde takıp 16x1 olanı 4070 süper olana takıcam doğrumu
Tamam teşekkürler ederim yardımlarınız için iyi gecelerfotoğrafda gayet açık 8+8 pini takıcaksın farklı olan sağdaki soketi ekran kartına takacaksın.
16 pinse tamam yeter. Fotoğrafta nedense 6 + 6 12 pin olarak görünüyor.
fotoğrafda gayet açık 8+8 pini takıcaksın farklı olan sağdaki soketi ekran kartına takacaksın.
Kartı aldım taktım ama oyunlar bulanık gözüküyor16 pinse tamam yeter. Fotoğrafta nedense 6 + 6 12 pin olarak görünüyor.
Driverleri ddu ilesil yükle.Kartı aldım taktım ama oyunlar bulanık gözüküyor