bayıl birde feriha yok i9 14900kf alsın adam
bayıl birde feriha yok i9 14900kf alsın adam
5600 veya 5800x3d bakabilirsiniz.DİPNOT GEÇİYİM AM4'te kalıcağım am4'e uygun güzel performans fiyat konusundada darboğaz yapmayacak bir işlemci önerilirse güzel olur.
Ozaman 5600 alma karttan tam performans alamazsın daha yüksek işlemci almaya çalış.aynen monitör 1080p 27 inç zaten 2k belki arada girerim yani.
Nvidia ayarlarından monitörünü 2K gibi gösterebilirsin böylece oyunlarda daha keskin ve güzel görüntü alırsın bu sayede 2K monitör almana gerek kalmaz.aynen monitör 1080p 27 inç zaten 2k belki arada girerim yani.
5800x3d alabilirde oda çok para şuan 2.el bakabilir onda ne kadar güvenilir alır kendisine kalmış. Ben olsam 5600 alır yoluma bakarım. AM5 ilerde geçer şuan geçilmesinin çok anlamı yok. DDR5 daha tam potansiyelini göremedik.Ozaman 5600 alma karttan tam performans alamazsın daha yüksek işlemci almaya çalış.
am4 de kalmamalısın hocam 4070super almayacaksınız o zaman ki 4070super aslında 28k civarlarında işlemcide 5600 desek 4k oluyor 32 k bütçeniz varsa biraz daha artırıp https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/DİPNOT GEÇİYİM AM4'te kalıcağım am4'e uygun güzel performans fiyat konusundada darboğaz yapmayacak bir işlemci önerilirse güzel olur.
A620 anakart alınmaz giriş seviyesi anakart bayaam4 de kalmamalısın hocam 4070super almayacaksınız o zaman ki 4070super aslında 28k civarlarında işlemcide 5600 desek 4k oluyor 32 k bütçeniz varsa biraz daha artırıp https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/
farkındayım zaten fakat bu fiyattan daha aşağısını görmedim ki adam tek tek toplamaya girerse anakartta değiştirmek zorunda kalıcak 4070super alıcam diye alıp geçeblr (biostar b650m anakart yapıp alablr 800tl artırıp en aınzdan bir tık daha iyi olur)A620 anakart alınmaz giriş seviyesi anakart baya
Mesaj otomatik birleştirildi:
2x16 (32GB) ram alırsa güzel olur geleceğe daha yönelik olur.
Ucuza gelecekse 4x8 (32GB) ram alabilir.
Anakart olarak Asrock seçebilir.farkındayım zaten fakat bu fiyattan daha aşağısını görmedim ki adam tek tek toplamaya girerse anakartta değiştirmek zorunda kalıcak 4070super alıcam diye alıp geçeblr (biostar b650m anakart yapıp alablr 800tl artırıp en aınzdan bir tık daha iyi olur)
AM5 geçerse ilerde CPU değiştirmek zorunda kalacak. 7500F öyle abartı fps patlaması yapan bir CPU değil. 1600 ile 5600 arasındaki uçurum kadar fark olacak AM5 neslinin sonlarına gelince.farkındayım zaten fakat bu fiyattan daha aşağısını görmedim ki adam tek tek toplamaya girerse anakartta değiştirmek zorunda kalıcak 4070super alıcam diye alıp geçeblr (biostar b650m anakart yapıp alablr 800tl artırıp en aınzdan bir tık daha iyi olur)
pişman oldu..en iyisi ben hiç arttırmayım bilgiler için sağolun cansınız <3
GPU bence al ilerde onuda alamayabilirsinen iyisi ben hiç arttırmayım bilgiler için sağolun cansınız <3