K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hayır. Öyle ki ihtimal yok.Miningde falan kullanılmıştır belki
Hayır. Öyle ki ihtimal yok.Miningde falan kullanılmıştır belki
Umarım öyledir yani alacak kişinin 0 şekilde alması güzel olurHayır. Öyle ki ihtimal yok
Hocam direkt fiyat sitede yazıyor doğrudur herhalde gaming gen ufak hatalar yapacak bir firmaya benzemiyor milletin anlattığına görehocam imkanı az 4070 ti tek başına 30 bin TL doğru, ise iyi fiyat
Sallamakta üzerine yok birde alabilmiş diyor ekran kartı stok olmadığı için fiyat böyle Gaming geni arayıp bizzat sordum bırakın artık bu ucuz yalanları ya ne geçiyor eline anlamıyorum ki...Bende arkadaşlarıma söyledim sadece 1 kişi alabilmiş oda gece 11 civarı iptal edildimi edilmediği bilgim yok tabikide ama bazı insanlar muhtemelen satın alabildi
22k ya 4060ti ve 13400f nasıl dizdin hocam biraz açar mısın merak ettimFiyat anormal daha 2 hafta önce bu fiyata 4060 ti 16gb i5 13400f sistem dizdim keşke bu o zaman gelseydi alırdım direkt
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fena bir hayal kırıklığına uğradım sen biriktir okadar uğraş karşına bu çıksın .d
Arkadaşım öyle dedi belki yalan söylemiştir bilemem 4060 ti sistemi alalı 1 ay falan oldu herhalde stokçulardan önce yetişmek için sabah akşam afk tutuyordum pcyi şansa fena olmayan bir fiyata getirdim bu arada 22k değil 23.5kSallamakta üzerine yok birde alabilmiş diyor ekran kartı stok olmadığı için fiyat böyle Gaming geni arayıp bizzat sordum bırakın artık bu ucuz yalanları ya ne geçiyor eline anlamıyorum ki...
Mesaj otomatik birleştirildi:
22k ya 4060ti ve 13400f nasıl dizdin hocam biraz açar mısın merak ettim
Hazır sistem yani tek dezavantajı ddr4 olmasıArkadaşım öyle dedi belki yalan söylemiştir bilemem 4060 ti sistemi alalı 1 ay falan oldu herhalde stokçulardan önce yetişmek için sabah akşam afk tutuyordum pcyi şansa fena olmayan bir fiyata getirdim bu arada 22k değil 23.5k