Kulaktan duyma mı?
Bilgisayardan anlamadığımı nereden çıkardın? Tüm ingilizce yayınları takip ediyorum. Senin bireysel düşüncenin sendeki kartın hiçbir önemi yok. Diğerleri ile kıyaslama kaynakları göstermediğin sürece istersen Karakutu ateri oynamıştım zamanında de
4000 serisi en az güç tüketen evet. Ben sana 4060 yani serinin en az güç tüketen modelinde bile Ventusun ne kadar dandik bir soğutmaya sahip olduğunu aşağıya bırakıyorum.
Not: Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. RTX 4070 modeli de msi ventus kronik sorunlu (bu modelde bir noktada termal pad koymayı unutmuşlar) Biraz araştırma ile bulabilirsin. Sizdeki model sorunsuz olabilir ama bu Ventuslar iyidir demeyi gerektirmiyor. Ventus giriş serisidir. MSI olması hiçbir şeyi değiştirmez. Inno 3d alırım Msi ventus almam.
MSI's Ventus 2X is a factory-overclocked custom design variant of the RTX 4060 that still comes at NVIDIA's MSRP of $300. Thanks to a compact design the card and its dual-slot, dual-fan cooler will fit all cases, and the lower power requirements will ensure that even older PSUs can run the card...
www.techpowerup.com
Alıntıyı görüntüle