Tek tek toplayan adam bu fiyata daha iyi birsey dizerBence gereksiz bir hype var.
- Anakart giriş seviyesi.
-Ram CL36 ve 5600
-Psu giriş seviyesi
- Ekran kartı en giriş seviye
- SSD Dram yok
Bunları göz önüne alınca kasım indiriminden daha çok herhangi bir zaman indirimde yakın alabilecek bir sistem oluyor fiyatına göre
Bende değişecektim sistemde yüksek çıkıyor dedi değişmedimH.o bende aldım anakart değişcektim heyecandan unutmuşum
Ben zaten ramleri fln değiştircektim anakartla birlikte satarım artıkBende değişecektim sistemde yüksek çıkıyor dedi değişmedim
Yani daha iyisini toplamak için biraz daha fazla vermek lazım ama tek tek toplamayı bilen adam çok rahat bir şekilde bu fiyata sistem dizer zaten. Onda da mesela Hepsiburada’yı kullanır 12 taksitle alır daha avantajlı olurTek tek toplayan adam bu fiyata daha iyi birsey dizer
İşlemci 5000tl bu çöp anakart yerine bunu alırım https://www.qp.com.tr/colorful-batt...JU2lg1v5qcM-J0uoQR5UHB1u4P4yENzJCu3UogVF69JE0 sistem seviye atladı ayrıca ekran kartını indirim kovalarsan 20ye düşünürsün taksitten bahsetmeyecegim bileEkran kartının en ucuz modeli 23bin lira. Kalan 13bine tek tek nasıl toplayacaksınız. İşlemci+anakart 9000 zaten. 32 GB RAM, 1 TB SSD, kasa+güç kaynağını da ekleyin fiyata.
milletin hevesini kırmak icin daha ucuza toplar onlar boşver senEkran kartının en ucuz modeli 23bin lira. Kalan 13bine tek tek nasıl toplayacaksınız. İşlemci+anakart 9000 zaten. 32 GB RAM, 1 TB SSD, kasa+güç kaynağını da ekleyin fiyata.
asus m-r anakart yaptı cogu kisiİşlemci 5000tl bu çöp anakart yerine bunu alırım https://www.qp.com.tr/colorful-batt...JU2lg1v5qcM-J0uoQR5UHB1u4P4yENzJCu3UogVF69JE0 sistem seviye atladı ayrıca ekran kartını indirim kovalarsan 20ye düşünürsün taksitten bahsetmeyecegim bile
Hala attığım modelin 5 gomlek altimilletin hevesini kırmak icin daha ucuza toplar onlar boşver sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
asus m-r anakart yaptı cogu kisi
Sonunda PC aldın hayırlı olsun. Vatanpc yalnız 4070s sistemler fazla indirim yapmamış. Giriş seviyelerin fiyatlandırması daha güzelmiş. Bu sistem 35k yapmalari lazımdı bana göreH.o bende aldım anakart değişcektim heyecandan unutmuşum