Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 7500F - RTX 4070 Super - 32 GB RAM - 1 TB SSD sistem 36.499 TL

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Bende iptal edip gidip 4060ti almaya karar verdim

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Sonunda PC aldın hayırlı olsun. Vatanpc yalnız 4070s sistemler fazla indirim yapmamış. Giriş seviyelerin fiyatlandırması daha güzelmiş. Bu sistem 35k yapmalari lazımdı bana göre
Sağol Evet öyle olması lazımdı ben anakartla ram i satıp yenisini alacağım zaten bakalım aldık ama almasaydım mı diyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
güzrl sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç çıkartmaz 3 fanlı larda sıcaklığı düşünmeye bile gerek yok
Aynen hocam siz öyle Sanın Windforce serisi berbat adamlar zaten direk bir pdf'de mi ne söylüyolardı ya fan devrini yükseltceksiniz Sesli olucam ama işlemci normal derecelerde olacak yada Gücünü düşüreceksiniz normal derecelerde olsun diye bu kadar saçma siz düşünün

İçindeki parçaları kalitesiz olduktan soğutamadıktan sonra fan 23'lü olsa neye yarar mesela Asus Dual yani 2 Fanlı olanlar bile çoğunu geçiyor (top serisi modeller hariç)

Ben sallama yada baskalarının dediklerine göre söylemiyorum Verileri var internette ingilizce aratın görürsünüz

Bambaataa

80+
Anakartı asus yapıp aldık, alanlara hayırlı olsun bu rakama bu sistemi toplamak imkansız, parçalar elbette top seviye olmayacak isteyen gider anca 50-60 bine toplar beğendiği parçalarla bu sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Okatalı
Tek tek toplamaya nazaran ssd ve ramlar bedavaya gelmiş oluyor. Hazır sistemlerde fiyat avantajı genelde zaten bu kadar oluyor. Vatan Bilgisayar tercih edilmesinin sebebi taksit seçeneği olması. Aynı ürünü başka site belki bin tl daha ucuza çıkarır ama taksit seçeneğini işaretlediğinizde 4-5 bin tl vade farkı istiyorlar.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
Sağol Evet öyle olması lazımdı ben anakartla ram i satıp yenisini alacağım zaten bakalım aldık ama almasaydım mı diyorum
Vok 4070s çıkarmazsa başka alternatif kalmayacak hocam 2025 yaklaşıyoruz zam demek
Hocam en güzel sistem kurup keyfinize bakın dünya malı çok kafayı takmayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mustafa
vatan mağazası’na gittim kasayı alıcaktım sonra arkadaşım şuan kullandığın bilgisayar ile her oyunu oynuyorsun ne gerek var böyle bir harcamaya git altın al dedi bi anda vazgeçtim gittim 12 gram altın altım benim bilgisayar ile gittiği yere kadar devam sonra bakarız alanlara hayırlı olsun.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Vok 4070s çıkarmazsa başka alternatif kalmayacak hocam 2025 yaklaşıyoruz zam demek
Hocam en güzel sistem kurup keyfinize bakın dünya malı çok kafayı takmayın
Anakartı değistirdim ötekini iptal edip bidaha aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,501
Üyeler
160,853
Son üye
Thec1xc
Top Bottom