Sağol Evet öyle olması lazımdı ben anakartla ram i satıp yenisini alacağım zaten bakalım aldık ama almasaydım mı diyorumSonunda PC aldın hayırlı olsun. Vatanpc yalnız 4070s sistemler fazla indirim yapmamış. Giriş seviyelerin fiyatlandırması daha güzelmiş. Bu sistem 35k yapmalari lazımdı bana göre
hocam bu nasıl https://forum.donanimarsivi.com/kon...irilcek-parcalar-var-mi.1023692/#post-9231900Hala attığım modelin 5 gomlek alti
Aynen hocam siz öyle Sanın Windforce serisi berbat adamlar zaten direk bir pdf'de mi ne söylüyolardı ya fan devrini yükseltceksiniz Sesli olucam ama işlemci normal derecelerde olacak yada Gücünü düşüreceksiniz normal derecelerde olsun diye bu kadar saçma siz düşününgüzrl sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç çıkartmaz 3 fanlı larda sıcaklığı düşünmeye bile gerek yok
Vok 4070s çıkarmazsa başka alternatif kalmayacak hocam 2025 yaklaşıyoruz zam demekSağol Evet öyle olması lazımdı ben anakartla ram i satıp yenisini alacağım zaten bakalım aldık ama almasaydım mı diyorum
Anakartı değistirdim ötekini iptal edip bidaha aldımVok 4070s çıkarmazsa başka alternatif kalmayacak hocam 2025 yaklaşıyoruz zam demek
Hocam en güzel sistem kurup keyfinize bakın dünya malı çok kafayı takmayın
hayırlı olsun, bende aynı degisiklikle aldım bakalım hayırlısıAnakartı değistirdim ötekini iptal edip bidaha aldım