𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Netice olarak Haklı bulunman baya iyi olmuş reisAylarca sürdü 4-5 ay en az
Netice olarak Haklı bulunman baya iyi olmuş reisAylarca sürdü 4-5 ay en az
Dediğim doğru çıktı bak, iptal eden arkadaşlar milletin işini düşündükleri için vicdan yapıp iptal etmişlerdi gerçekte öyle bir şey yok işte.Daha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya
Adam kandırmak istese 4070 resmi koyup 4060 yollardı adamın ilan hatası ile kullanıcıyı kandırma olmuyor. Yaptığınız etik bir olay değil.Karar çıktı adamlar aradı başka varsa iyi olur dedim geri arıcaklar olmazsa alırım satarım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kul hakkı değil tüketiciyi kandırmak kul hakkı asıl her zaman hakkınızı arayın paramı verdim aldım karar benden yana ne kul hakkı oluyor bunda
Tüketici kandırma durumu yok, yanlış fiyat yazmış firma. Ama sen de tabii o fiyatı görüp o fiyat üzerinden sipariş verdiğin haklı çıkmışsın, haklısın.Karar çıktı adamlar aradı başka varsa iyi olur dedim geri arıcaklar olmazsa alırım satarım zaten
Kul hakkı değil tüketiciyi kandırmak kul hakkı asıl her zaman hakkınızı arayın paramı verdim aldım karar benden yana ne kul hakkı oluyor bunda
Hayır,ben ürünü migrostan THH ile 800TL'ye satın aldım. Sallamayalım.bu arada hepsiburadanın ne kadar yüce bir firma olduğunu görüyoruz zamanında migrostan 2klık fritözü 800 liraya alanların hepsinin davası düşmüştü haklı bulunanlara da tekrar dava açıldı ve 5k avukat ücreti ödediler kaybettiler.. hepsiburada istese davasını açar seni haksız bulur ama işte türkiyenin en iyi firması olduğundan 10k zarara girip yine de onu sana gönderecekler büyük ihtimalle.. yine de vicdanına kalmış tabi
Ayiplik bir durum yok ki talep ettim kabul edilmezse ventus u alırım şansımı denedim belki Gaming x vereceklerTüketici kandırma durumu yok, yanlış fiyat yazmış firma. Ama sen de tabii o fiyatı görüp o fiyat üzerinden sipariş verdiğin haklı çıkmışsın, haklısın.
Ama şahsen üst model istemek gerçekten etik bir hareket olmamış. Ayıp etmişsin bence.
Hepsiburada aradı onaylanmış karar onlarda kabul etti ventus önerdiler aynı fiyattanKarar ne zaman eline ulaştı ? eğer 15 gün geçmemiş se bu kadar emin konuşma bence karşı taraf kararı Mahkemeye itiraz ederse THH kararının hiç bir bağlayıcılığı kalmaz. (Tüketici Hakem Heyeti Mahkeme değil Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı bir kuruluş) kararın sonucu 15 gün geçmişse kesin hüküm olmuş olur ve mahkemeyede itiraz olmaz, iş mahkemeye kadar giderse bu forumda yazdıkların 23 e falan satarım gibi konuşuyorsun. Eğer bu yazışmaların mahkemede delil olarak sunulursa muhtemelen haksız çıkabilirsin.
Buradaki olay "belki ROG verecekler Suprim verecekler ben şansımı denerim aga." değil. Ama sen bu açıdan bakmıyorsun. Gaming X 4070 Ti ekran kartınla mutluluklar.Ayiplik bir durum yok ki talep ettim kabul edilmezse ventus u alırım şansımı denedim belki Gaming x verecekler
Hepsiburada aradı onaylanmış karar onlarda kabul etti ventus önerdiler aynı fiyattan
Saticam Zaten benim için fark etmez iki türlü deBuradaki olay "belki ROG verecekler Suprim verecekler ben şansımı denerim aga." değil. Ama sen bu açıdan bakmıyorsun. Gaming X 4070 Ti ekran kartınla mutluluklar.
1000de1 dediğin durum oldu sen aldın diye herkes mi aldı? bölgende ki thhye bağlı bir durum daha çokHayır,ben ürünü migrostan THH ile 800TL'ye satın aldım. Sallamayalım.
adamsın abiDaha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya