Neler Yeni

RTX 4070Tİ 16799 TL YE KARAR ÇIKTI

batuu123

80+ Bronze
bu arada hepsiburadanın ne kadar yüce bir firma olduğunu görüyoruz zamanında migrostan 2klık fritözü 800 liraya alanların hepsinin davası düşmüştü haklı bulunanlara da tekrar dava açıldı ve 5k avukat ücreti ödediler kaybettiler.. hepsiburada istese davasını açar seni haksız bulur ama işte türkiyenin en iyi firması olduğundan 10k zarara girip yine de onu sana gönderecekler büyük ihtimalle.. yine de vicdanına kalmış tabi

Daha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya 😁
Bu tarz durumda hakkını araman iyi olmuş şimdiye kadar böyle bir şey yoktu yeni moda oldu düşük fiyattan ürün girip iptal etmek vs karar için sevindim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bu tarz durumda hakkını araman iyi olmuş şimdiye kadar böyle bir şey yoktu yeni moda oldu düşük fiyattan ürün girip iptal etmek vs karar için sevindim
Yok var vatandaş haklarını bilmesi lazım ilk defa başıma gelmedi bu ben başvuru yapıyorum böyle durumlarda hep

batuu123

80+ Bronze
düşük fiyat??? ürünün yurtdışı geliş fiyatı bile 800 dolar adam buna 100 dolar da kar koysa 25den aşşağısı kurtarmaz ki şu anda da zaten 1100 dolar seviyelerinde satılıyor trde.. adam yarı fiyatına almış burada düşük fiyat falan yok direkt hatalı fiyat var

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,377
İsim
Hacı
Daha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya 😁
Daha yüksek model mi istedin bir de 😂🤣🤣

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
düşük fiyat??? ürünün yurtdışı geliş fiyatı bile 800 dolar adam buna 100 dolar da kar koysa 25den aşşağısı kurtarmaz ki şu anda da zaten 1100 dolar seviyelerinde satılıyor trde.. adam yarı fiyatına almış burada düşük fiyat falan yok direkt hatalı fiyat var
Hiç farketmez sundukları netice tedarik edilmiyor diye iptal olmuş bende dedim stokta olmayan tedarik edilemeyen ürün nasıl satışta biz o kadar para biriktirip bekliyoruz buna veriyoruz kredi çekip sonra yok diyorsunuz böyle saçmalık mı olur dedim ve sonuç tüketici tarafından oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha yüksek model mi istedin bir de 😂🤣🤣
Evet 😂 bakalım inşallah verirler daha iyisini yoksa ventus olacak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Migrosta hatırlarsan airfreyde bu durum oldu başvuru yaptım red verdi bölgemdeki thh 50'TL hediye çeki verdiler bu durum için bende saldım bölgemdeki thh kişileri insan değil insan olsa haklı bulurdu beni🙃
Savunmayı iyi yapıcan ben mahkeme maddelerine kadar yazdım önceki çıkmış kararları da söyledim iyi bir savunma dilekçe yazılması lazım bir sürü ekran resmi aldım kaynak gösterdim sonra kenara çekilip bekledim öyle 2 satır dilekçe ile olmaz bu işler haklarını maddelerini iyi bileceksin biraz knka

Savunmayı iyi yapıcan ben mahkeme maddelerine kadar yazdım önceki çıkmış kararları da söyledim iyi bir savunma dilekçe yazılması lazım bir sürü ekran resmi aldım kaynak gösterdim sonra kenara çekilip bekledim öyle 2 satır dilekçe ile olmaz bu işler haklarını maddelerini iyi bileceksin biraz knka
Harfi harfine aynı şekilde bende yaptım ama bölgemdeki thh insan olmadığı için red verdi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom