Neler Yeni

RTX 4070Tİ 16799 TL YE KARAR ÇIKTI

Ysuflix

80+ Gold
kul hakkı yiyip müslümanım diye geçinirsin şimdi sen :D o ürünün geliş fiyatı bile 20k üzerinde firmaya.. bi de utanmadan üst versiyon istemiş
her konuda boş boş muhalefet olmak zorundamısın sen ya ? ne zaman bi mesajını görsem olumsuz yorum boş konuşma. bi perma ye de forum arınsın.

batuu123

80+ Bronze
her konuda boş boş muhalefet olmak zorundamısın sen ya ? ne zaman bi mesajını görsem olumsuz yorum boş konuşma. bi perma ye de forum arınsın.
adam burada hepsiburadayı 10k dolandırmış gelmişsiniz savunuyorsunuz :D ben 1200 lira cash back hediyemi fatura sisteminde ki 1 günlük gecikme yüzünden alamadım diyince hepiniz vatantapar olup orayı savunmustunuz :D garipsiniz valla

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Daha önce Hepsiburada dan zotac 4070ti almıştık 16799tl ye hemen iptal ettiler bende tüketici haklarına başvuru yaptım ve sonuç benden yana çıktı aynı fiyata MSI ventus 3x 4070ti 16799 TL ye bana veriyorlar bende istemedim daha yüksek modelini istedim bakalım sonuç ne olacak yazarım buraya 😁
hedef 4080 mi .d

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
adam burada hepsiburadayı 10k dolandırmış gelmişsiniz savunuyorsunuz :D ben 1200 lira cash back hediyemi fatura sisteminde ki 1 günlük gecikme yüzünden alamadım diyince hepiniz vatantapar olup orayı savunmustunuz :D garipsiniz valla
Dolandırmış derken? Hakkı olanı almış. Zaten 4-5 ay sürdüğnüü söylüyor o zamanın parasıyla şu anın parası bir mi? Onu geçtim belki sipariş ettikten sonra daha güzel bir indirim geldi ama sipariş iptal olduğu için ve parasının hesaba yatması uzun sürdüğü için o indirimi kaçırdı. Her türlü müşteri haklı burada.

The Semih

80+ Gold
Müşteri etikette ne görürse onu alır hocam, marketlerde illa ki rast gelmişinizdir, reyonda ki etiketle kasada ki farklı çıkınca müşteri kasiyeri istifa ettirecek kadar bağırıyor ve müşteri haklı çıkıyor.

Ayrıca geçen ay yanlış girilen ekran kartı konusunda herkes firmayı düşünüyordu, şimdi benim dediğim yola gelmişler bu forumun kafayı anlamıyorum cidden bir gün başka ertesi gün başka konuşuyorsunuz :D

Ysuflix

80+ Gold
dolandırma değil 4-5 ay önceki olay şimdi karar çıkıyor ne yapsın adam almasın mı? başına gelse karta yapışırsın neyin konuşmasını yapıyoruz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Laflara bak. Çoluk çocukla tartışıyoruz burada. Yazık.
Vallaha tam ergen bu ya bu zamana kadar neden engellememişim anlamadım küfürden perma yiyenlerden daha çok hakediyor tam kanser eleman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom