ConquerorXIV
80+ Gold
monitör dahil mi40 bin TL
amd zaten pek ısınıkkk değilim sıkıntılarının olduğunu duydum ucuz diye bakmak istemiştim am adaha pahalı çıktı
monitör dahil mi40 bin TL
amd zaten pek ısınıkkk değilim sıkıntılarının olduğunu duydum ucuz diye bakmak istemiştim am adaha pahalı çıktı
kendi sisteminden memnun musun ve ne kadara topladınonu hesaba katmayacaksan o zaman fsr 2 veya 3 de olur
memnunum her parçasını özenle seçtim imzamda mevcut şuankendi sisteminden memnun musun ve ne kadara topladın
hayırmonitör dahil mi
haklısın dar boğaz yapıyor mu45k falan tuttu ama şuan 45e imkansız bunu toplamak
bu kanal doğru bilgi vermiyor en son 4060 ti çıkmadan test falan atmıştı amd tabanlı oyunlar dışında öyle aşırı bir fark yok
knka bu rx 7900xt yi alıp qhd 165hz sistemle oynayacan illa rtx istiyorsan git 12 gb vramlı 4070ti alınır ama bn o aradaki %50 lik yani +6 gblik vram ve daha güçlü saf gücü hiç edemem
yok %0, parçaları tam uyumlu dar boğaz olacak şekilde toplamam zatenhaklısın dar boğaz yapıyor mu
peki çözünürlük kaçta oynuyoorsunyok %0, parçaları tam uyumlu dar boğaz olacak şekilde toplamam zaten
2k 2560 1440p hakkı da budur zatenpeki çözünürlük kaçta oynuyoorsun
hocam ama o aradaki farkı eğer 4k oyuna gelinirse daha da arttırır o vram farkından yeni oyunlar fhd bile 8/10 gb vram ı aşıyor qhd için 16/20 daha sağlıklı olduğunu düşünüyorumbu kanal doğru bilgi vermiyor en son 4060 ti çıkmadan test falan atmıştı amd tabanlı oyunlar dışında öyle aşırı bir fark yok
1080p de çok darboğaz yapar mı2k 2560 1440p hakkı da budur zaten