Neler Yeni

Rtx 4070ti sistem? Bu sistem nasıl?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
kart ve dediğin işlemci 25 bin TL yapıyor. b650 anakartlar da 5 bin TL civarı 30 bin etti nerede kaldı ram, psu, kasa, ssd. Sistemler 31 bin TL zaten. Oyun vs oynanacaksa bu ddr5 için fazla para verilmesi bana saçma geliyor yüksek cl değerleri dolayısıyla pek bir fark olmuyor ddr4 3200-3600 mhz sistemlerle arasında.
36-37K civarına dizilebilir ek olarak bu bütçede DDR4 saçmalık olduğunu düşünüyorum. Ölü sokete gidip bu kadar para vermek kesinlikle yanlış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Akın Mustafa

Arkadaşlar bütcem 35.000₺ bu sistem çok hoşuma gitti ekran kartı güzele benziyor ama sizlerinde görüşünüzü almak isterim sizce nasıl?

Edit:alttakimi üsttekimi
Anakartı b660m yapın h610m bu sisteme hakaret olur

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
RTX 4070 Tİ alıp DDR4 dizmenin hiç bir mantığı yok... Bütçe arttırıp DDR5 diz.

Sıfır

Sıfır gibi

Attığın kart yurt dışı, işlemci ikinci el, kasadan çok kısmışsın, soğutma hava soğutucu kalmış. Bu sistemin her yeri upgrade edilmeli zaten ileride.

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Öö

hocam sırf oyun oynuyucam
Sirf oyun için Ddr5 e geçmene gerek yok. Hatta 1440p monitor için 3070 bile yeterli oluyor. 4070 alacağına mayista 4060ti alabilirsin istersen oyun için o kadar pahali alman gerekmez sahsi fikrim. Ama param var diyorsan 4070ti çok güzel kart hayırlı olsun

pompakeş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,010
İsim
kilan embappe
Attığın kart yurt dışı, işlemci ikinci el, kasadan çok kısmışsın, soğutma hava soğutucu kalmış. Bu sistemin her yeri upgrade edilmeli zaten ileride.
İşlemciye 2. el demek biraz ayıp olmuyor mu? Kasa gayet iyi bir kasa E-ATX,O hava soğutucu 2,5k vereceğin çoğu 240mm sıvı soğutmadan güçlü, Ekran kartı sahibindende TR Garantili 20k ya sıfır kapalı kutu çok var...

Hiçbir yerini upgrade etmeye gerek yok tak kullan.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
Aynen hocam anakart ile ssd’yi güncelleyicem almadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060’ti 4070’ti’den performans olarak az olmayacakmı? Mantıken 4070’ti üst model gibi duruyor? Eğer dediğim gibi ise ben ordan 4070’ti alıyım yinede :)
Hocam 4070 tabii ki daha iyi ama oyun oynucam diyorsunuz 3060 ın bile şuan açamadığı oyun yok

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
36-37K civarına dizilebilir ek olarak bu bütçede DDR4 saçmalık olduğunu düşünüyorum. Ölü sokete gidip bu kadar para vermek kesinlikle yanlış.
AM5-lga1900 soket falan mı çıktı hocam? Yoksa bizim mi haberimiz yok :D 38-40 bin civarına dizilebilir ddr5 sistem paranız varsa öyle yapın. Bence bu sistemi b660 yapıp o paraya 4k monitör almak bana daha mantıklı geldi. Herkesin kendi tercihi. Zaten bu sistemi alsam uzun süre upgrade yapacağımı düşünmüyorum. Ayrıca sistemlerdeki işlemciler bana bir tık düşük geldi 13400f 4k da darboğaz yapıyor mu bir fikrim yok.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
AM5-lga1900 soket falan mı çıktı hocam? Yoksa bizim mi haberimiz yok :D 38-40 bin civarına dizilebilir ddr5 sistem paranız varsa öyle yapın. Bence bu sistemi b660 yapıp o paraya 4k monitör almak bana daha mantıklı geldi. Herkesin kendi tercihi. Zaten bu sistemi alsam uzun süre upgrade yapacağımı düşünmüyorum. Ayrıca sistemlerdeki işlemciler bana bir tık düşük geldi 13400f 4k da darboğaz yapıyor mu bir fikrim yok.
Hocam tam olarak ne anlatıyorsun ? AM5 şuanda uzun ömürlülük açısından en iyi soket.Bu bütçelerde gidip ölü sokete bu kadar para bayılmak saçmalık. Gerekirse az biraz beklenip öyle alınmalı.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
İşlemciye 2. el demek biraz ayıp olmuyor mu? Kasa gayet iyi bir kasa E-ATX,O hava soğutucu 2,5k vereceğin çoğu 240mm sıvı soğutmadan güçlü, Ekran kartı sahibindende TR Garantili 20k ya sıfır kapalı kutu çok var...

Hiçbir yerini upgrade etmeye gerek yok tak kullan.
İşlemciye 2. el demek nasıl ayıp olmuyor? Adam almış 1 ay durmuş açılmış veya açılmamış belli değil. ürün 2. ele düşmüş 2. el demeyeceğiz de sıfır mı diyeceğiz? Kasanın e-atx olması iyi olduğu anlamına mı geliyor önü mesh değil. Sen upgrade yapmaktan bahsetmişsin sycthe 5 in soğutmasından haberim var daha farklı işlemciler için o soğutma değişmeli ileride. Ekran kartını mağazadan almak var sahibindenden almak var. Sahibindenden sistem toplayacaksak iş değişir o zaman gidelim ddr4 sistemi de sahibindenden toplayalım.

Hocam tam olarak ne anlatıyorsun ? AM5 şuanda uzun ömürlülük açısından en iyi soket.Bu bütçelerde gidip ölü sokete bu kadar para bayılmak saçmalık. Gerekirse az biraz beklenip öyle alınmalı.
Hocam güncel olarak lga1700 var güncel sokete ölü soket diyorsunu. daha çıkmadan. benim bir itirazım yok zaten. şu an 4070ti ı 13400f 4k da besliyorsa bana mantıklı geldi sistem ddr5 kurmaktansa ben alır upgrade etmeden 3-4 sene kullanırım bu fiyata. Bütçe kısıtlıysa tabi ki.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
İşlemciye 2. el demek nasıl ayıp olmuyor? Adam almış 1 ay durmuş açılmış veya açılmamış belli değil. ürün 2. ele düşmüş 2. el demeyeceğiz de sıfır mı diyeceğiz? Kasanın e-atx olması iyi olduğu anlamına mı geliyor önü mesh değil. Sen upgrade yapmaktan bahsetmişsin sycthe 5 in soğutmasından haberim var daha farklı işlemciler için o soğutma değişmeli ileride. Ekran kartını mağazadan almak var sahibindenden almak var. Sahibindenden sistem toplayacaksak iş değişir o zaman gidelim ddr4 sistemi de sahibindenden toplayalım.

Hocam güncel olarak lga1700 var güncel sokete ölü soket diyorsunu. daha çıkmadan. benim bir itirazım yok zaten. şu an 4070ti ı 13400f 4k da besliyorsa bana mantıklı geldi sistem ddr5 kurmaktansa ben alır upgrade etmeden 3-4 sene kullanırım bu fiyata. Bütçe kısıtlıysa tabi ki.
Hocam 14.nesil intel işlemciler LGA1851 soket ile çıkacak. AM4e göre çok daha güncel LGA1700 tabii ki orası öyle.

pompakeş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
Hocam 4070 tabii ki daha iyi ama oyun oynucam diyorsunuz 3060 ın bile şuan açamadığı oyun yok
Hocam biliyorum 3060’ti li güzel sistemlerde var ama benim olayım oyunu açması değil oyunu gtx 1660’ta açar ama benim oyunum kasmayacak frametime belli seviyelerde seyredicek. Özellikle can alıcı nokta uzun vade seyredicek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,466
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom