7500f almak daha mantıklı güzel bi hava soğutucu da soğutur 7500f işlemciyiAlıntıyı görüntüle
İlk olarak işlemci konusunda kafam karıştı bu işlemciye çok hakim değilim. Çoğunlukla oyun için ancak video editlemek için de kullanacam. Çok ısınıyor diyorlar 240 lık sıvı soğutucu yeterli midir?
Güzel sistem olmuş fiyatına göre bence. İşlemci için o soğucu yeterli olur gibi. Belki bir ssd daha ister sistem.Alıntıyı görüntüle
İlk olarak işlemci konusunda kafam karıştı bu işlemciye çok hakim değilim. Çoğunlukla oyun için ancak video editlemek için de kullanacam. Çok ısınıyor diyorlar 240 lık sıvı soğutucu yeterli midir?
anakartın 2 tane ssd yuvası olduğu için sonradan eklerim diye düşündüm. Şu anda daha fazla ekleyecek çok fazla param yok maalesef.Güzel sistem olmuş fiyatına göre bence. İşlemci için o soğucu yeterli olur gibi. Belki bir ssd daha ister sistem.
işlemci çok da düşük olsun istemiyorum açıkçası.7500f almak daha mantıklı güzel bi hava soğutucu da soğutur 7500f işlemciyi
7500f bu sistem için idealdir hocam bence ama siz bilirsiniz karşılaştırma videoları varsa bi bakın derimişlemci çok da düşük olsun istemiyorum açıkçası.
O işlemci için çok ısınıyor diyorlardı bence soğutucu için konu aç eğer yeterliyse alabilirsin bir de şuna bak diyecektim ama fena zamlanmış.Alıntıyı görüntüle