RTX 4070Ti vs RX 7900XTX

bekx

80+
Reaksiyon skoru
0
Asus TUF 4070Ti ile RX 7900XTX arasında kaldım. 2K çözünürlükte oyun oynayacağım. Aynı zamanda yazılım ve oyun geliştirme üzerinde çalışmalar yapıyorum. RT'nin gelecek olası gelişmeleri beni 4070Ti'a daha da yakınlaştırıyor. Fiyatları birbirine aşırı yakın çok kararsız kaldım, VRAM konusunda endişelerim var. AMD yazılım konusunda geride kalıyor çoğu zaman ve FSR3 aşırı iyi olmadığında pişman olacağımdan korkuyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum. (ikisinin fiyatı da 31k)

saf güç olarak 7900xtx daha iyi ama driver konusunda okadar emin olamam

rx 7900xtx 4080 e denk değilmi. dlss3 düşündürüyor yoksa açık ara rx7900xtx daha iyi

Ben 4070ti tarafındayım çünkü sürekli güncelleme alması ve yazılım konusunda sürekli önde olacağı aşikar. Vram konusundada 2k da bi 4 yıl daha tıkanma olmaz diye düşünüyorum. Ve rx 400w çekerken rtx 250w çekiyor bunun faturaya yansıması da baya fazla olacaktır. Elden çıkartmakta nvidia kartları her zaman daha kolay olmuştur.

amacin sadece oyunsa ve rtx falan cok ilgilenmem diyorsan 7900xtx oneririm kesinlikle

4070ti 4k daha ucuz bu arada 7900xtx den
sistemi 4070Ti alırsam asus tuf olarak dizmeyi düşünüyordum. fiyatlar yakın o yüzden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amacin sadece oyunsa ve rtx falan cok ilgilenmem diyorsan 7900xtx oneririm kesinlikle
Oyun bana RT sağlıyorsa açıkçası tamamen faydalanmak isterim. Bunun yanında oyun ve yazılım geliştirme de yapacağım.

sistemi 4070Ti alırsam asus tuf olarak dizmeyi düşünüyordum. fiyatlar yakın o yüzden.

Oyun bana RT sağlıyorsa açıkçası tamamen faydalanmak isterim. Bunun yanında oyun ve yazılım geliştirme de yapacağım.
tamamdir o zaman nvdia almani oneririm

7900xtx rtx performansı 4070ti'dan iyi değil mi ya bi bakayım

Geri