o ekran kartı o kasaya sığmaz büyük ihtimalleArkadaşlar her şey başlıkta olduğu gibi bu fiyata bu işten guzel mi toplayınca 50K civarı ediyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bana da öyle geldi de emin olamadım bence de sığmaz hocam.o ekran kartı o kasaya sığmaz büyük ihtimalle
Mesaj otomatik birleştirildi:
neredeyse 35cm
bende aynı model varda ben baya zorladımBana da öyle geldi de emin olamadım bence de sığmaz hocam.
Bana da öyle geldi de emin olamadım bence de sığmaz hocam.
Gördüm hocam![]()
MAG FORGE 100R | Gaming Case | The Most Innovative, Sophisticated and Customizable Gaming Chassis
The MAG FORGE 100R is a powerful mid-tower gaming chassis made for a fancy ARGB showcase. Tool-less tempered glasses designed for a very easy upgradability & show your gaming style.tr.msi.com
bak 33cm yanı sığmıyor
bu arada psu ya o kadar vermeye gerk yok 650w fsp yetiyorGördüm hocamBakmaya üşenmiştim de sığmaması normal bence de küçücük kasa
![]()
Anakart kötü, kasa kötü,SSD fiyatını haketmiyor, ram ler pahalı, işlemci olarak güzel soğutucu yoksa 7600 non-x al.Arkadaşlar her şey başlıkta olduğu gibi bu fiyata bu işten guzel mi toplayınca 50K civarı ediyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
xlr8 daha iyiAyrıca bu kart daha iyi:
![]()
Colorful RTX 4070 TI iGame Ultra W OC-V 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Colorful RTX 4070 TI iGame Ultra W OC-V 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Colorful RTX 4070 TI iGame Ultra W OC-V 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com