Kürşat K.T.K
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 15,629
- İsim
- Kürşat
- İlgilendiği Kategoriler
- Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
- kursat.kutukcu
- kursat.kutukcu.1
Bende Galax in iyi olduğunu düşünüyorum arkadaş yükte 65 dereceyi geçmiyor onun sistemindeMSI'da evet. Palit markasının Türkiye distribütörü Eksa Elektronik imiş. Başka ülkelerde 3 yıl verdikleri oluyormuş ama Türkiye'de ne kadardır bilmiyorum. Eksa Elektronik ya da satın alınan yer ile iletişime geçmek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet, soğutma konusunda MSI Suprim X >= Palit Gamerock > Galax SG > MSI Gaming X. Gamerock ile SG aynı fiyatta iken Gamerock almak daha mantıklı olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bilirsin benimki sadece görüş ben gerekli olduğunu düşünmüyorum şahsen böyle sistemi alanlar 2 yılda kart değişir mi bilemedimYa tabii ki öyledir marka işte bende farkındayım o yüzden kaç gündür parama kıyıp alamıyorum ama işte insan para verince de uzun ömürlü olsun istiyor. Birde pencereye şu açıdan bakıyorum MSI aldım diyelim 2 yıl kullandım 2 yılın sonunda 1 yıl daha garantisi var diye güzel fiyatta satabilirim bu ikinci el ürün satılırken garanti konusu bence çok önemli ben bile önem veriyorum garantisiz kart almam. Ama diyelim ki Galax Veya Palit aldım inan ki 2 yıl sonra Garantisi bitti diye Fiyatı çok düşecek