Neler Yeni

RTX 4080 Suprim X Vs Gaming X

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
MSI'da evet. Palit markasının Türkiye distribütörü Eksa Elektronik imiş. Başka ülkelerde 3 yıl verdikleri oluyormuş ama Türkiye'de ne kadardır bilmiyorum. Eksa Elektronik ya da satın alınan yer ile iletişime geçmek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, soğutma konusunda MSI Suprim X >= Palit Gamerock > Galax SG > MSI Gaming X. Gamerock ile SG aynı fiyatta iken Gamerock almak daha mantıklı olur.
Bende Galax in iyi olduğunu düşünüyorum arkadaş yükte 65 dereceyi geçmiyor onun sisteminde

Ya tabii ki öyledir marka işte bende farkındayım o yüzden kaç gündür parama kıyıp alamıyorum ama işte insan para verince de uzun ömürlü olsun istiyor. Birde pencereye şu açıdan bakıyorum MSI aldım diyelim 2 yıl kullandım 2 yılın sonunda 1 yıl daha garantisi var diye güzel fiyatta satabilirim bu ikinci el ürün satılırken garanti konusu bence çok önemli ben bile önem veriyorum garantisiz kart almam. Ama diyelim ki Galax Veya Palit aldım inan ki 2 yıl sonra Garantisi bitti diye Fiyatı çok düşecek
Sen bilirsin benimki sadece görüş ben gerekli olduğunu düşünmüyorum şahsen böyle sistemi alanlar 2 yılda kart değişir mi bilemedim 😄

milenix

80+ Gold
Bende Galax in iyi olduğunu düşünüyorum arkadaş yükte 65 dereceyi geçmiyor onun sisteminde
Evet iyi ama Gamerock bi tık daha iyi. Birde tasarım olarak bence Gamerock en iyisi bütün kartlar arasında. Tabi yine kişisel bir şey bu benim fikrim bu yönde. Efsane duruyor. Buna birde dikey tutma aparatı takacaksın daha iyisi gelmez.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman
Ben şahsen bunu tavsiye ederim hem daha hesaplı hem 4 fanli ve RGB destek apartli hemde baya kalın kaliteli bakır katmanı var ve PCB kalitesi de üst seviye de şahsen ben olsam suprimx ibaresine +5000 TL fazladan vereceğime diğer parçaları daha kaliteli alırdım eğer onları almadıysan 35 bin TL bana çok geliyor 4080 için şahsen arkadaşa sistem kurdum 4080 li bu kartı kullandım çok memnun soğutması çok iyi diyor örnek sistemden resim koyuyorum 😊

tank mühbarek

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet iyi ama Gamerock bi tık daha iyi. Birde tasarım olarak bence Gamerock en iyisi bütün kartlar arasında. Tabi yine kişisel bir şey bu benim fikrim bu yönde. Efsane duruyor. Buna birde dikey tutma aparatı takacaksın daha iyisi gelmez.
Tasarım olarak o işe bakma fazla fiyatına göre tasarıma bak 😄 bende fiyatına göre hem tasarım hemde performans olarak Galax in iyi olduğunu düşünüyorum

Valla adam dedi ki bune böyle baya bir ağır dedi bu kadar beklemiyordum diyor destek apartı olmasa Kart yamulurdu diyor 😂

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2 yıl garanti muhabbeti derken? Attığım model Gaming X'ten kat ve kat daha iyi. Şiddetle öneririm.
Kat kat mı tamam sana göre Palit daha iyi olabilir de biraz abartmamış mısın :D

milenix

80+ Gold
Tasarım olarak o işe bakma fazla fiyatına göre tasarıma bak 😄 bende fiyatına göre hem tasarım hemde performans olarak Galax in iyi olduğunu düşünüyorum

Valla adam dedi ki bune böyle baya bir ağır dedi bu kadar beklemiyordum diyor destek apartı olmasa Kart yamulurdu diyor 😂
Soğutma performansı Palit Gamerock daha iyi. Tasarım kişisel bir şey. Ben tasarım olarak Gamerock'tan iyisinin olduğunu düşünmüyorum. O konuda herkesin kendi fikri.

Bu arada 4000 serisindeki bütün kartlar o kadar büyük ve ağır yani Galax'a özel bir şey değil.

Kat kat mı tamam sana göre Palit daha iyi olabilir de biraz abartmamış mısın :D
Orası lafın gelişiydi ama çok daha iyi. Suprim X ayarında bir kart.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Soğutma performansı Palit Gamerock daha iyi. Tasarım kişisel bir şey. Ben tasarım olarak Gamerock'tan iyisinin olduğunu düşünmüyorum. O konuda herkesin kendi fikri.

Bu arada 4000 serisindeki bütün kartlar o kadar büyük ve ağır yani Galax'a özel bir şey değil.
Evet ağır zaten bu kartların iyi soğutulması gerekiyor ve öylelerde kalın bloklara sahipler tam yükte 65 i geçmiyormus kullanıcı söyledi bizzat

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Ben şahsen bunu tavsiye ederim hem daha hesaplı hem 4 fanli ve RGB destek apartli hemde baya kalın kaliteli bakır katmanı var ve PCB kalitesi de üst seviye de şahsen ben olsam suprimx ibaresine +5000 TL fazladan vereceğime diğer parçaları daha kaliteli alırdım eğer onları almadıysan 35 bin TL bana çok geliyor 4080 için şahsen arkadaşa sistem kurdum 4080 li bu kartı kullandım çok memnun soğutması çok iyi diyor örnek sistemden resim koyuyorum 😊

Hocam soğutması falan güzeldir de tipini hic beğenmiyorum bende cok dandirik duruyor msi asus palit gamerock'a göre eski galaxlar olsa keşke duman rengi metalini özledim...
Arkadaşlar bu iki modelden birini alacağım ama fiyat farkları var İnventus da Fiyatları Suprim X 35.500 TL Gaming X 31.700 Fiyat farkına değer mi
Suprim x işin babasi biraz paran varsa al gec derim asla üzmez rog ile kapisir vaziyette ondan ziyade palit gamerock ve zotac amp extreme de gozdirebilirsin oda gayet sağlam bir kart.

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat

Sen bilirsin benimki sadece görüş ben gerekli olduğunu düşünmüyorum şahsen böyle sistemi alanlar 2 yılda kart değişir mi bilemedim 😄
Bakarsın 5000 serisi çıkar manyak bir özellik koyarlar almak istersin

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam soğutması falan güzeldir de tipini hic beğenmiyorum bende cok dandirik duruyor msi asus palit gamerock'a göre eski galaxlar olsa keşke duman rengi metalini özledim...

Suprim x işin babasi biraz paran varsa al gec derim asla üzmez rog ile kapisir vaziyette ondan ziyade palit gamerock ve zotac amp extreme de gozdirebilirsin oda gayet sağlam bir kart.
Gamerock u da ben beğenmedim ya kristal yapıdan çıkması lazım artık bence hoşuma gitmiyor ne yalan söyleyeyim 😂

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
sadetdin yaman

ahahahha ben ocakta dizicem 4000li sistem

milenix

80+ Gold

Rog ile tam olarak kapışamaz. Suprim X ile Gamerock, Tuf ile Rog arası denilebilir. Amp Extreme çok daha geride kalır bu kartlara göre.

Top Bottom