darboğaz yapar 1080p'de her türlü kaçarı yokPerformans 1080p'de oynadığı için neden düşük olsun saçmalamayın.
Yük işlemciye biniyor tamam da işlemci de eski nesillerden değil ya. Adam üstelik yazmış monitörüm 2K diye, 2K'da rahat rahat oynatır o ikili. Bir şeyde sorun var belli ki.
Bende de 6900XT, 5900x ikilisi var ama %1 Low FPS çok düşük oluyor, drop yiyorum 2K'da. Çok takmıyorum ama.
İşletim sistemini tekrar tekrar kurdum hem win 10 hem win 11 denedim aynıİşletim sisteminizde bir sıkıntı olabilir
Bir şey de sorun olduğu kesin ama hangisinde bulamadım henüz full yükte tık tık diye birkaç kere switch sesi geliyor. Ama tuhaf olanı furmark testleri stabil dalgalanma olmuyor ama oyuna girdiğimde bambaşka 400 fps den 60 70 fps e düşüp çıkıyorPerformans 1080p'de oynadığı için neden düşük olsun saçmalamayın.
Yük işlemciye biniyor tamam da işlemci de eski nesillerden değil ya. Adam üstelik yazmış monitörüm 2K diye, 2K'da rahat rahat oynatır o ikili. Bir şeyde sorun var belli ki.
Bende de 6900XT, 5900x ikilisi var ama %1 Low FPS çok düşük oluyor, drop yiyorum 2K'da. Çok takmıyorum ama.
1080p de oynamıyorum 2k da oynuyorum ama 4k da açsam daha mı iyi olur bence aynı lagı fazlasıyla yaşarım gibi.dayı performasın 1080p'de oynadığın için düşük şey gibi bu ferrariye tofaş motor takmak gibi
2K monitorum olduğu için o çözünürlüğü yapamıyorum.2k ultra da oynayacaksan 3080 tam olurdu. Masaüstü ayarı falan nasıl yapılıyorsa 3840x 2160 yap çözünürlüğü oyunda da öyle yap bir dene
İşlemcide sıvı soğutma var, ekran kartı fanlı soğutma 68fps 71fps arasında geziyor sıcaklık. 850W da çalışıyor ama belliki yetmiyor ve performansını kısıyor diyeceğim ama furmark da tdp 100% kullandığını görüyorum çalışmaya devam ediyor.Sıvı soğutma mı kullanıyorsun oyunlarda sıcaklık nasıl işlemci mhzsi düşüyor mu benim de aklımda rtx4090 am5 ddr5 var 850w yetiyor mu
Yeter benim psu yetiyorSıvı soğutma mı kullanıyorsun oyunlarda sıcaklık nasıl işlemci mhzsi düşüyor mu benim de aklımda rtx4090 am5 ddr5 var 850w yetiyor mu
Psun nedirİşlemcide sıvı soğutma var, ekran kartı fanlı soğutma 68fps 71fps arasında geziyor sıcaklık. 850W da çalışıyor ama belliki yetmiyor ve performansını kısıyor diyeceğim ama furmark da tdp 100% kullandığını görüyorum çalışmaya devam ediyor.
Overclock yapsam belki yetmeyebilir 3100mhz kadar çıkabiliyor.Yeter benim psu yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psun nedir
Nzxt C850 80+ GoldYeter benim psu yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Psun nedir