RTX3070
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9,079
- İsim
- RTX 3070
- İlgilendiği Kategoriler
- Windows ve teknik sorunlar
10500 mü? Öyle ise normal.Ekran kartimda Memory clock 21Ghz max olmasina ragmen oyunlarda 10Ghz goruyorum etkisi var midir acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
HWInfo kullanın. Bu tip yazılımların neyi ölçtüğü belli olmuyor.is icin kullaniyorsun galiba 5m ve 60hz degil mi bu?
Alıntıyı görüntüle
Bunun hangisine bakmaliyiz cpu package mi yukarida ki mi 82 max iyi degil mi islemci icin? Cpu burner calistirdigimdaki sicakligi.
Oyun içinde GPU güç kullanımı kaçı gösteriyor? HWInfo veya MSI Afterburner ile bakın.Merhaba arkadaslar,
Rtx 4090'a sahibim fakat aldigim gunden beri hic memnun kalamadim. Dusuk performans aliyorum cok fazla fps lag yaziyorum bir turlu cozum bulamadim. Bir hata yaparak dusuk watt bir psu aldim fakat boyle bir sorun yaratacagini dusunmuyordum bundan kaynakliysa eger.
Donanimim:
Asus x670e pro wifi
32gb 6000mhz ddr5 ram
850 Watt nzxt psu
Bu sorunu nasil cozebilirim her yolu denedim. Format attim, tum yazilimlari guncelledim. Bilgisayarim acilirken bile yavas aciliyor goruntu gec geliyor. Ekran kartinda problem olabilir mi garantiye yollamali miyim?
Ekran karti modelini ve islemciyi belirtmeyi unuttum. Asus Tuf RTX 4090 , Ryzen 9 7950X