DogancanYr
80+ Bronze
2k oynaman lazım ve darboğaz öyle bir şey değil.
O sistemin hakkıda 4k min 60hz dir. 1080p oyunculuk için bu kadar masrafa gerek yok 4 te 1 fiyatına rekabetçi ürünler bulmak mümkün.RTX 4090 R9 7950X3D 1080P DE DARBOGAZ YAPARMI
yayincilikta yapicam knkO sistemin hakkıda 4k min 60hz dir. 1080p oyunculuk için bu kadar masrafa gerek yok 4 te 1 fiyatına rekabetçi ürünler bulmak mümkün.
Darboğaz dediğimiz şeyin tanımı ikinci paragrafta güzelce açıklanmış zaten. Hiçbir Darboğaz da donanımlar güçlü olduğu sürece ayarı düzgün yapılmış oyunun performansını olumsuz etkilemez zaten, bütçeye zarar verir.Bu kart ile 1080p'de darboğaz olmayacak işlemci yok demişsiniz ama buradaki darboğaz olumsuz değil ki? Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
Yani buradaki darboğaz çok güçlü bir kartı 1080p'de kullandığı için ekran kartı tam performans veremeyecek ve 1080p için gereksiz yere pahalı ekran kartı almış olacak. Yani bu darboğaz oyun performansını kötü etkilemez değil mi? Yanlışsam düzeltebilirsiniz.
Yoksa 4090 ile CS2 oynayanlar nasıl oynuyor?
Evet kankam haklisinBu kart ile 1080p'de darboğaz olmayacak işlemci yok demişsiniz ama buradaki darboğaz olumsuz değil ki? Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
Yani buradaki darboğaz çok güçlü bir kartı 1080p'de kullandığı için ekran kartı tam performans veremeyecek ve 1080p için gereksiz yere pahalı ekran kartı almış olacak. Yani bu darboğaz oyun performansını kötü etkilemez değil mi? Yanlışsam düzeltebilirsiniz.
Yoksa 4090 ile CS2 oynayanlar nasıl oynuyor?
hiçbir şey olmaz zaten neredeyse her sistem valorantta darboğaz yapıyor yani sıkıntı olmaz.Arkadaslar 4090 r9 7950x3d 4k dada oynayacam illahaki
ama competitive bir fps oyuncusuyum.
Monitor 540hz 1080p
darbogaz yaparmi bana onu net bir sekilde soylemelisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
yayincilikta yapicam knk
3D Degil bu
3D Degil bu
Asıl darboğaz 4090 ile 1080p oynamanın israf olduğunun şokundan gelen nefes darlığı olacaktırRTX 4090 R9 7950X3D 1080P DE DARBOGAZ YAPARMI
Hellian 4090 i9 14900k kullaniyor ve onun 1080p kullandigina eminim.
Benim olayim yayin ve oyun alabilecegim en iyi performansi almak istiyorum sebebi ise yillardir cok kotu pclerle oyun oynamaya calisiyorum.Hayallerime adim atmanin zamani gelmis 4090 alipta butce zarari yasamam diye dusunuyorum arkadaslar
3D Degil bu
3D Degil bu
Hellian 4090 i9 14900k kullaniyor ve onun 1080p kullandigina eminim.
Benim olayim yayin ve oyun alabilecegim en iyi performansi almak istiyorum sebebi ise yillardir cok kotu pclerle oyun oynamaya calisiyorum.Hayallerime adim atmanin zamani gelmis 4090 alipta butce zarari yasamam diye dusunuyorum arkadaslar
3D Degil bu
3D Degil bu