Şuan 45K bütçem yani SHARK-7A ürününü özelleşitirip alabilecek bir bütçem var kısaca 4070 Super alabiliyorum fakat 5000 serisini bekleyip bu bütçeye uygun olarak çıkabilecek 5060Ti vs. beklenmeli mi? yoksa şimdi alayım mı?
dostum bugün bişeyi ihtiyacın var ise alacaksın bende düşer diye bir cok şeyi almadım tonla para vermek zorunda kaldım ve halada fiyatlar 3-5 3-5 artmaya devam ediyor..Şuan 45K bütçem yani SHARK-7A ürününü özelleşitirip alabilecek bir bütçem var kısaca 4070 Super alabiliyorum fakat 5000 serisini bekleyip bu bütçeye uygun olarak çıkabilecek 5060Ti vs. beklenmeli mi? yoksa şimdi alayım mı?
daha da ertelendi diye biliyorum 5000 serisi yurt dışından alcaksanız beklenebilir ama tr de beklenmez fiyatlardan sebep.Şuan 45K bütçem yani SHARK-7A ürününü özelleşitirip alabilecek bir bütçem var kısaca 4070 Super alabiliyorum fakat 5000 serisini bekleyip bu bütçeye uygun olarak çıkabilecek 5060Ti vs. beklenmeli mi? yoksa şimdi alayım mı?
Şuan bir sisteme ihtiyacım yok parayı altına yatırıp mart ayını beklemek benim için dahamı iyi olur?Şuan 45K bütçem yani SHARK-7A ürününü özelleşitirip alabilecek bir bütçem var kısaca 4070 Super alabiliyorum fakat 5000 serisini bekleyip bu bütçeye uygun olarak çıkabilecek 5060Ti vs. beklenmeli mi? yoksa şimdi alayım mı?
bence 5070 olur muadili 4070 superin belki aralarında 3-5 fps olur.Bence beklemenin bir anlamı yok. 4070 Superli bir sistem alabiliyorsunuz. Bunun mudaili 5060ti olur o da muhtemelen mart gibi çıkacaktır. Marta kadar para durumunuz ne olur bilinmez, fiyatlar ne olur bilinmez, stokçuluk yapıp üstüne ekstra fiyat atarlar mı o da bilinmez bugün zaten verdiğiniz paraya güzel bir sistem alabiliyorken bu kadar risk için ben 5 ay beklemezdim. Bugün alır o 5 ayın da tadını çıkarırdım.
Öyle bir durum da olabilir. Çekirdek sayısı artmıyor zaten bu nesilde sadece kullanılan vramler gddr7 oluyor. Bant genişliği aynı çekirdek sayısı aynı yani dümdüz vram overclokcundan çok farkı yok gibi.bence 5070 olur muadili 4070 superin belki aralarında 3-5 fps olur.
Hocam burası Türkiye, Alabiliyorsan alacaksın. Türk lirası dışında elinde duran her şey kâr.Şuan 45K bütçem yani SHARK-7A ürününü özelleşitirip alabilecek bir bütçem var kısaca 4070 Super alabiliyorum fakat 5000 serisini bekleyip bu bütçeye uygun olarak çıkabilecek 5060Ti vs. beklenmeli mi? yoksa şimdi alayım mı?
bekleŞuan 45K bütçem yani SHARK-7A ürününü özelleşitirip alabilecek bir bütçem var kısaca 4070 Super alabiliyorum fakat 5000 serisini bekleyip bu bütçeye uygun olarak çıkabilecek 5060Ti vs. beklenmeli mi? yoksa şimdi alayım mı?