Neler Yeni

RTX 5000 serisinin fiyatı düşer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed KARA
RTX 5070 Ti veya 5080 ekran kartı almayı düşünüyorum. Malum ki NVIDIA'nın açıkladığı fiyatlara göre neredeyse 2 katına bir fiyata satılıyor şu an da. Stok sıkıntıları çözülünce bir nebzede olsa fiyatlar düşer mi? Yoksa ülkemizde ki dengesiz döviz artışını düşünürek, ileride daha da pahalanmadan şimdi almalı mıyım?

Clayz

80+ Silver
RTX 5070 Ti veya 5080 ekran kartı almayı düşünüyorum. Malum ki NVIDIA'nın açıkladığı fiyatlara göre neredeyse 2 katına bir fiyata satılıyor şu an da. Stok sıkıntıları çözülünce bir nebzede olsa fiyatlar düşer mi? Yoksa ülkemizde ki dengesiz döviz artışını düşünürek, ileride daha da pahalanmadan şimdi almalı mıyım?
ındırımler ıllakı gelıcek ama nasıl olur 2 aya ındırım geldı dıyelım bugunku fıyatıyla satılır gıbı bırsey olur yıne

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
hedef gösteriliyorum
hayır düşmez, daha çok fiyatı artacak zaten

berk031

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
berk akyıldız
aynısını ben de merak ediyorum gaminggen vs daha 5080 hazır sistem de hazırlamadı hiç onlar nasıl olur acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed KARA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısını ben de merak ediyorum gaminggen vs daha 5080 hazır sistem de hazırlamadı hiç onlar nasıl olur acaba
Bende kararsızım. Youtuberların yapacağı kampanyalı hazır sistemlerimi beklesem diye düşünüyorum. Bir yandan da fiyatlar artmadan toplasam mı acaba diye telaşlanıyoruz.

Top Bottom