Yardım RTX 5060 8G aldım RX 9060 XT 16 GB almadığıma pişmanım teselli edecek?

Dost acı söyler maalesef:(

Nasi? Nvidia baya iyi diye biliyorum yazılımda hocam
yazılım konusunda yani driver konusunda batırdılar bir tık şu an düzelmiştir fakat klasik sorun yaşayan insanlar hala var eski amd gibi düşün ama çok bir problem değil driver sorunlarını ben alınmamak için bir neden olarak görmüyorum çözülebilen sorunlar çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuanki aklım olsa 9070xt yerine 5060 ti çekerdim
5060 ti değil hd5500 alacaksın biladerim.

bak simdi abiğciğim nvidia dedinmi teknologia gelir aklımıza nvidia olsun taştan olsun ağbiğciğim rahat ol (danilo şefe selamlar:))

yazılım konusunda yani driver konusunda batırdılar bir tık şu an düzelmiştir fakat klasik sorun yaşayan insanlar hala var eski amd gibi düşün ama çok bir problem değil driver sorunlarını ben alınmamak için bir neden olarak görmüyorum çözülebilen sorunlar çünkü.

He anladım hocam. 2 sürüm geriden gelelim ya nolcak. :)

hd5500 çok üst düzey bir kart onu yedek pc de tutuyorum fazla yormak istemiyorum babayı

dalga geçmeyin , insanlık hali olabilir.
Herkes sizin kadar araştırmayabilir ya da ailesini vs ikna edemeyebilir.
Değiştirebilirsen değiştirip daha güzelini alabilirsin. İstemezsen de hayırlı olsun güle güle kullan.

şaka yapıyorum arkadaş teselli istediği için yoksa neden gidipte hd5500 veya 5060 alayım

ya ciddiysem
oha

iade et rx9060xt al
5060 kötü kart
kötü tercih
fan boylık yapmanın anlamı yoktu.
iyi olmuş.
nasıl teselli ?

9060 8 gb alabilirdin kimse bu kartı görmüyor tıpkı rx6400 gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR