yazılım konusunda yani driver konusunda batırdılar bir tık şu an düzelmiştir fakat klasik sorun yaşayan insanlar hala var eski amd gibi düşün ama çok bir problem değil driver sorunlarını ben alınmamak için bir neden olarak görmüyorum çözülebilen sorunlar çünkü.Nasi? Nvidia baya iyi diye biliyorum yazılımda hocam
5060 ti değil hd5500 alacaksın biladerim.şuanki aklım olsa 9070xt yerine 5060 ti çekerdim
He anladım hocam. 2 sürüm geriden gelelim ya nolcak.yazılım konusunda yani driver konusunda batırdılar bir tık şu an düzelmiştir fakat klasik sorun yaşayan insanlar hala var eski amd gibi düşün ama çok bir problem değil driver sorunlarını ben alınmamak için bir neden olarak görmüyorum çözülebilen sorunlar çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5060 ti değil hd5500 alacaksın biladerim.
neden öyle dediniz 9070xt almaya karar vermiştim de 5070 yerineşuanki aklım olsa 9070xt yerine 5060 ti çekerdim
hd5500 çok üst düzey bir kart onu yedek pc de tutuyorum fazla yormak istemiyorum babayıyazılım konusunda yani driver konusunda batırdılar bir tık şu an düzelmiştir fakat klasik sorun yaşayan insanlar hala var eski amd gibi düşün ama çok bir problem değil driver sorunlarını ben alınmamak için bir neden olarak görmüyorum çözülebilen sorunlar çünkü.
5060 ti değil hd5500 alacaksın biladerim.
dalga geçiyor hocam ciddi değil.neden öyle dediniz 9070xt almaya karar vermiştim de 5070 yerine
şaka yapıyorum arkadaş teselli istediği için yoksa neden gidipte hd5500 veya 5060 alayımneden öyle dediniz 9070xt almaya karar vermiştim de 5070 yerine
ya ciddiysemdalga geçiyor hocam ciddi değil.
ohaşaka yapıyorum arkadaş teselli istediği için yoksa neden gidipte hd5500 veya 5060 alayım
ya ciddiysem