Öneri RTX 5060+i5 14600k sisteme 3-4 bin liralık PSU önerir misiniz?

Useufffx

80+
Reaksiyon skoru
9
Bütçe
3000
Kasası PowerBoost 850w 80+ Bronze olan bir sistem satın aldım,psusu kendi içinde geliyormuş psuya ayrıca ayıracak bütçem yoktu.Biraz araştırdıktan sonra markadan dolayı bu psuya güvenim azaldı.3-4 bin bandında iyi PSU varsa önerir misiniz belki şu an almayı düşünebilirim.

KASA

Kasası PowerBoost 850w 80+ Bronze olan bir sistem satın aldım,psusu kendi içinde geliyormuş psuya ayrıca ayıracak bütçem yoktu.Biraz araştırdıktan sonra markadan dolayı bu psuya güvenim azaldı.3-4 bin bandında iyi PSU varsa önerir misiniz belki şu an almayı düşünebilirim.

KASA
Anakart H610 ise direkt sistemi iptal et. PSU yeterli bu arada.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

KASA
3.6k civarına raijintek cratos lite var yeni geldi iyi bir ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KASA
Bahsettiğim konu ve ürün bu https://forum.donanimarsivi.com/konu/raijintek-cratos-lite-850w-1000w-ozel-fiyat.1158531/unread gayet iyi bir psu bu arada

İptal etme şansım yok malesef,o kadar kötü mü ki anakart?

İptal etme şansım yok malesef,o kadar kötü mü ki anakart?
Üzecegini düşünmüyorum fakat önerdiğim psu gayet iyi yeni geldi tier seviyesinde emin olamıyorum b- üzeredir diye tahmin ediyorum

O kadar kötü mü bu anakart?hazır sistemlerin çoğunda var oysaki

İ3 için yeter, i5 14400F gibi 65W işlemcilere de yetebilir ama 14600K gibi 125W işlemcilere asla yetmez güç beslemesi çok zayıf ve soğutucusu yok.

• Beğen
  • Beğen
Olmadı psu yerine sen yeni anakart bak istersen biraz daha iyi oda olur aslında senin için sonra psu alırsın
Anakartı değişemem geçti artık o kadar kötü olduğunu sanmıyorum.Psu sonradan belki değişebilirim.

Anakartı değişemem geçti artık o kadar kötü olduğunu sanmıyorum.Psu sonradan belki değişebilirim.
Denersin performans alamazsan o zaman yeni bir anakart bakabilirsin

Geri