RTX 5070 50K bütçe ile sistem tavsiyesi

Raiga

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhaba. 50k bütçe var. gaming gen tr den şu sisteme 240mm sıvı soğutma ekleyip satın almayı düşünüyorum. aynı fiyata bu sistemin daha iyisi var diyorsanız öneri sistemlerinizi atar mısınız? bütçe sabit 50k

Merhaba. 50k bütçe var. gaming gen tr den şu sisteme 240mm sıvı soğutma ekleyip satın almayı düşünüyorum. aynı fiyata bu sistemin daha iyisi var diyorsanız öneri sistemlerinizi atar mısınız? bütçe sabit 50k

Sistemde 16 gb ram var
2 ram slotlu anakartta da 2x8 olarak konulmuş
yani şu an sınırlı bütçeden dolayı 16 alayım ilerde bir tane daha ekleyeyim desen ramlerin ikisini de satıp 2x16 almak zorundasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem ham hali ile daha uygun fiyat ama ben şöyle bir güncelleştirme yaptım
bütçen buna yeterse bu şekilde bunu al daha iyi

1750854238039.webp

Sistemde 16 gb ram var
2 ram slotlu anakartta da 2x8 olarak konulmuş
yani şu an sınırlı bütçeden dolayı 16 alayım ilerde bir tane daha ekleyeyim desen ramlerin ikisini de satıp 2x16 almak zorundasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem ham hali ile daha uygun fiyat ama ben şöyle bir güncelleştirme yaptım
bütçen buna yeterse bu şekilde bunu al daha iyi

Alıntıyı görüntüle
Hocam thermalight frozen warframe mi daha iyidir yoksa sizin seçtiğiniz bitfenix soğutucu mu? arada ki fark nedir

Hocam thermalight frozen warframe mi daha iyidir yoksa sizin seçtiğiniz bitfenix soğutucu mu? arada ki fark nedir
hocam daha iyi olmasına takılmayın
zaten bu işlemcilere kaliteli kule tipi bile yetiyor
bu yüzden harcamalarınızı sıvı soğutmanın en iyisi olsun gibi düşünce ile yapmak yerine
başka bileşenlere yatırım yapın

ben özelleştirmelerde daha uygun fiyata kalitlei kule tipi görsem onu bile koyardım

bu yüzden harcamalarınızı sıvı soğutmanın en iyisi olsun gibi düşünce ile yapmak yerine

ben özelleştirmelerde daha uygun fiyata kalitlei kule tipi görsem onu bile koyardım
Hocam gpu ve cpu max kaç derece olmalı

hocam tamam da sormamin sebebi şu. bu 2 sogutucu da birebir aynı fiyatta. arada bir fark varmı ona göre birisini seçip sizin yaptiginiz ozellestirmeyle direkt alabilirim. o kadar da kafa yormak istemiyorum fiyat açısından çok dertlenmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,748
Üyeler
183,013
Son üye
hank15
Geri