Dün gece sepette %5 indirimi varmış farketmedim f5 attım ürün 1700 zamlandı alma hevesim kaçtı mdmedmek son güne kadar beklicrm belki düşer diye ...9 taksit gerçekten güzel bir avantaj vade farkı da yok ben de o şekilde aldım![]()
Dün gece sepette %5 indirimi varmış farketmedim f5 attım ürün 1700 zamlandı alma hevesim kaçtı mdmedmek son güne kadar beklicrm belki düşer diye ...9 taksit gerçekten güzel bir avantaj vade farkı da yok ben de o şekilde aldım![]()
N11 de taksit yok ki , HB de şu fiyat olsa yapıştırıcam alacam da işteGaming Trio serisinin soğutması iyidir hocam.
Bende senin gibi düşunerek aldım cok lismanim iade icin uğradiyorum suanda direk 5070 alacagimTam olarak öyle ama 5070 36k lık bir kart mı yemin ederim iş gücü vs olmasa yüzüne bakmam direkt 9070xt alırdım
Nasıl 9070xt aldığına mı pişmansın nedenBende senin gibi düşunerek aldım cok lismanim iade icin uğradiyorum suanda direk 5070 alacagim
Aldığım ikinci gün 40 derecede 100%100 fan açtı kapanmadı görüntü çamur gibi bozulmalar yırtılmalar amd adrenalin uygulaması zaten berbat oyun içinde alt+r kombinasyonuyla aciliyor normalde ama basınca 2 dk da anca aciliyor görüntüye monitöre kabahat bulucaksiniz buyuk ihtimalle ama farklı monitörlerde denedim ama görüntü aynı bu amd biraz şand işin ayni sistemden bir tanidiğim aldı onda böyle bir sorun yok kısacası en garantisi NvidiaNasıl 9070xt aldığına mı pişmansın neden
Ha bide monitörden freesycn premium özelliğini açınca titreme yapiyordu bariz bir şekildeAldığım ikinci gün 40 derecede 100%100 fan açtı kapanmadı görüntü çamur gibi bozulmalar yırtılmalar amd adrenalin uygulaması zaten berbat oyun içinde alt+r kombinasyonuyla aciliyor normalde ama basınca 2 dk da anca aciliyor görüntüye monitöre kabahat bulucaksiniz buyuk ihtimalle ama farklı monitörlerde denedim ama görüntü aynı bu amd biraz şand işin ayni sistemden bir tanidiğim aldı onda böyle bir sorun yok kısacası en garantisi Nvidia
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Sağa sola çevirince böyle oluyor
Bence kapalı olması gereken bir şeyi açık tutuyorsunAldığım ikinci gün 40 derecede 100%100 fan açtı kapanmadı görüntü çamur gibi bozulmalar yırtılmalar amd adrenalin uygulaması zaten berbat oyun içinde alt+r kombinasyonuyla aciliyor normalde ama basınca 2 dk da anca aciliyor görüntüye monitöre kabahat bulucaksiniz buyuk ihtimalle ama farklı monitörlerde denedim ama görüntü aynı bu amd biraz şand işin ayni sistemden bir tanidiğim aldı onda böyle bir sorun yok kısacası en garantisi Nvidia
Alıntıyı görüntüle
Sağa sola çevirince böyle oluyor
Ha bide monitörden freesycn premium özelliğini açınca titreme yapiyordu bariz bir şekilde
Her şeyi denedim hareket takibidid vsycn dir hepsini denedimBence kapalı olması gereken bir şeyi açık tutuyorsun
Anti lag butonu öu neydi onu kapatman lazım