Gigabyte RTX 5070 ekran kartı alınır mı?

arkadaşlar bu sistemi video edit yapay zeka vb. ve bazende oyun için alacağım için nvida seçtim ve asıl sorumu keşke cevap verseniz ben bu vatandaki sistemi alcağım sizce nasıl ilemciyi ilerde yükselteblirimiyim

arkdaşlar lütfen bu sistemi inceylebilrimsiniz : https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-5070-z790-1-tb-m-2-ssd-32gb-ddr5-ram.html
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Artık kartlar aşırı ısınmıyor. 5070ler genelde yakın değerlerde
O parayı bu karta vermek bence sınır değerde. Tabi ki onun keyfine kalmış. Belki de nvidia seviyordur.
ben nvida sevmiyorum ama video edit gibi şlerde kullancağım için nvida seçtim yinede bana bir hazır sistem önerirseniz güzel olur hazır olsa iyi olur toplamayla uğraşmak istemyiorum amd ekran kartı bu konuda nasıl bir de

Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm,

Konularda geze geze gördüğüm bir konu hakkında konuşma istiyorum. Konuyu açan arkadaş öncelikle size 5070 alacağım bu marka model iyi midir diye sormuş. Ama siz ısrarla adamın açtığı konuya cevap vermek yerine 9070 XT al diye diretmişsiniz. Burada bu yorumları yazanların hayatında hiç amd ekran kartı kullandığını düşünmüyorum. İlk bilgisayarı aldığımdan beri amd ekran kartı kullanıyorum ve çıkarmadığı sorun kalmadı. Fan değişti, fan bozuldu, ısındı, bir kere yanıyordu ve yazılımsal sorunlardan bahsetmiyorum bile.
Şimdi şöyle diyebilirsiniz AMD bu sorunların hepsini düzeltti. Ne yazık ki daha tam anlamıyla düzelmiş değil. Bir arkadaşım 9070 XT ekran kartı bir kasa topladı ve 1 ay da yaşamadığı sorun kalmadı. Yeni aldığı bilgisayarda yayınlarda donmak mı dersin, kendi kendine kapanmasını mı dersin türlü türlü sorunlar çıktı ve ne yazık ki sistem elinde patladı.

Bir markanın 50 bin TL'ye sattığı teknolojiyi, daha iyisini 30 bin TL'ye satamazsınız. İllaki chipsetinde veya yazılımında bişeyleri esgeçmişsinizdir. Bundan dolayı bir kişi konu açarken ısrarla AMD 9070 XT fan boyluğu yapmak yerine, o konu bazında cevaplarınızı verin ve gerçekten bir şeyleri değerlendirip ona göre davranın.

İyi Bayramlar.

Bu arada gigabyte eagle versiyonları soğutma açısından daha iyi oluyor. Düz 5070 gigabyte da üzmez seni alabilirsin. Fiyat olarak gayet makul.
Ama diğer markaların fiyatlarını amazondan takip et bazen 37 bin tl olan ekran kartı 33 bin TL'ye düşebiliyor. Mesela msi gaming trio 33.700 TL'ye düşmüştü. Bence amazondaki fiyatları takip et derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri