Bu fiyata 5070 Windforce alınır mı?

çok giriş model hocam asıl sebebi de fiyatı zaten windforce ile eagle nerdeyse aynı gaming oc ve sonrası modelleri gayet iyi.
anladım hocam. sanırım 3 ay peşin fiyatına taksitle şu gaming oc modelini alacağım. 33.5 biraz fazla geliyor ama Türkiye'de fiyat düşer mi düşmez mi o garantiyi hissedemiyorum. E lazım da bilgisayar ne kadar bekleyeceğimin garantisi yok. çok kararsızım şu an gerçekten.

globalde 3 fanlılar arasında açık ara en kötü olarak gösteriliyor. 3 fanlı ama 2 fanlı gibi diyorlar. fiyatı çekici olduğu için alıp almama konusunda kararsız kaldım sadece. yoksa gaming oc düşünüyordum. tuf'ların ve msi trio'ların fiyatları uçuk olduğu için onları saymadım.
Hocam ben Tuf 5070 için konuştum bu arada. Arkadaş onu atmıştı çünkü

ben hazır sistemle yaklaşık 1 ay önce almış bulundum , 3 fanlı olmasına rağmen kart baya küçük muhtemelen soğutması da o yüzden zayıf ama yine de cam kasayla kullanmama rağmen furmark %100 kullanımda 76 dereceyi geçmiyor , 5 6 bin lira uygunsa tercih edilebilir bence

Hocam ben Tuf 5070 için konuştum bu arada. Arkadaş onu atmıştı çünkü
tuf iyi ya S tier değilse de A tier denir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu fiyata zaten alınmaz windforce de en kötü 3 fanlı modellerden biri hatta 2 fanlılar ile denk desek yeridir hem çok sesli hem de çok hızlı dönüyor fanları , 31-32k civarı 9070xt var ona bakabilirsin.
hocam ben sanırım 9070xt alacağım ya teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. MFG açık 2k test sonuçlarını da biraz inceledikten sonra karar vereceğim. AMD kartlara önyargılıyım diye pek bakmamıştım da bu kadar fark normal değilmiş ya. Teşekkürler tekrardan.

Son düzenleme:
tuf iyi ya S tier değilse de A tier denir.

hocam ben sanırım 9070xt alacağım ya teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. MFG açık 2k test sonuçlarını da biraz inceledikten sonra karar vereceğim. AMD kartlara önyargılıyım diye pek bakmamıştım da bu kadar fark normal değilmiş ya. Teşekkürler tekrardan.
rica ederim işinize ne geliyorsa onu alın hocam AMD şu an toparlamış durumda hatta çoğu sitede 9070xt en çok satılan kart.

rica ederim işinize ne geliyorsa onu alın hocam AMD şu an toparlamış durumda hatta çoğu sitede 9070xt en çok satılan kart.
bir de genel olarak 1-2k daha ucuz benim gördüğüm kadarıyla. Teknoloji falan güzel de nvidia harbiden fena batırmış bu kez onu anladım.

bir de genel olarak 1-2k daha ucuz benim gördüğüm kadarıyla. Teknoloji falan güzel de nvidia harbiden fena batırmış bu kez onu anladım.
aslında batırmadılar amd çok iyi çıkış yaptı teknolojik olarak kendilerini aştılar bir tık yoksa nvidianın kusuru bu sene kötü driverler ve saçma sapan fiyatta kartlar başka sorunu yok.

aslında batırmadılar amd çok iyi çıkış yaptı teknolojik olarak kendilerini aştılar bir tık yoksa nvidianın kusuru bu sene kötü driverler ve saçma sapan fiyatta kartlar başka sorunu yok.
Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Farklı konu açmak istemedim bunun için. Bu kartı almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Hocam sizi tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Farklı konu açmak istemedim bunun için. Bu kartı almayı düşünüyorum sizce nasıl?

kimisi macun akma sorunu oluyor demiş powercolor reaper al veya bütçe yetiyorsa şu an en üst modellerinden biri olan aorus elite var ona bakabilirsin.

kimisi macun akma sorunu oluyor demiş powercolor reaper al veya bütçe yetiyorsa şu an en üst modellerinden biri olan aorus elite var ona bakabilirsin.
Hocam macun sorunu dikey kullanımda oluyormuş. Gaming oc 32k diğeri 35k o kadar bütçeyi aşmak istediğimden emin değilim. Normalde ekran kartı için 30 ayırmıştım 2k çok yormaz ama 5 biraz fazla artık sanki

Hocam macun sorunu dikey kullanımda oluyormuş. Gaming oc 32k diğeri 35k o kadar bütçeyi aşmak istediğimden emin değilim. Normalde ekran kartı için 30 ayırmıştım 2k çok yormaz ama 5 biraz fazla artık sanki
Uzun yıllar kullanacağım için bir yandan da 3 fazla ver gitsin diyorum aslında

Uzun yıllar kullanacağım için bir yandan da 3 fazla ver gitsin diyorum aslında
sen bilirsin hocam kendini zorlamak istemezsen gaming oc de yeterli olur.

Geri