Hocam benim aklımda zaten iade falan yoktu ama bazı 3 iq tanıdıklarım yazıp duruyor bana mlmısın 1 ay daha bekleyip alsan 5070 alcan 25k’ya 4090 gücünde kardaydın falan diyorlardı bende düşündüm acaba ml olan ben miyim onlar mı diye gayet güzel açıklanmış olacak şeyler teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten ben bazı bilgili tanıdıklarımada sordum beklemek lazım ne olacağını dediler ondan çok umursamadım diğer kişilern laflarını nvidia bi pazarlık stratejisi kullanıyor diye herkes bi anda yeni kartı 50 kat üste çıkartıyor tabii ki farklılıklar var kartlar arasında ama ne olacağı belli değil daha beklemek lazım
Yakın zamanda rtx 4070 tis aldım 35k ya arkadaşım 5070 çıkcak şubatta 25k olcak 4090 gücünde yok iade et onu al falan filan deişik şeyler diyo böyle olduğunu düşünmüyorum bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
Bende öyle düşünüyorum hocam ama çok dile getirmemek lazım sonra kartı kendi ellerimizle yükseltmiş gibi oluyoruz bari 30 diyelimde artmaz belki o kadar
Fsr ile 4080s zorla yetişen AMD karta laf etmeyenler dlss ile 4090 erişen karta laf ediyor aglayacaksanız Nvidia söyleyelim dlss bölümü kapatsın amd fsr ile testler yapmaya pof pof yapmaya devam etsin pazar payın %88 sahip Nvidia gelişmekte olan ülkeler de ki AMD fanboylari ağlasa da pazarın tek lideri