Keşke bi anda düzelebilse ama ancak belki bunun piyasası iyileşir oda düşşe bile hemen düşmez en iyisi çıkmasını bekleyerek ne olacak görmekHocam sen kimsenin dedigine bakma. Memnunsan devam et kartinla. Zaten su an elindeki kart ile salliyorum 150 FPS aliyorsan 5000 serisine gecince 200 alacaksin hadi 250 alacaksin. Bu sana ne katacak? Zaten gayet yuksek FPS degerleri verebilen guclu bir kartin varken gerek var mi aksiyona. Ha dedikleri gibi 25k fiyatla cikar kart o zaman isler degisir ama en az 30-35K fiyata cikacagina inaniyorum ben. 25K fiyatla da cikarsa o kartlar 4000 serisi 15K civarina inmesi lazim. O zaman herkes 4000 5000 kartlarla takilir. Ne guzel dunya ekonomi duzeldi biranda super.
Yakın zamanda rtx 4070 tis aldım 35k ya arkadaşım 5070 çıkcak şubatta 25k olcak 4090 gücünde yok iade et onu al falan filan deişik şeyler diyo böyle olduğunu düşünmüyorum bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
kesinlikleFiyatı 30bin üstü ve gücü RTX 4080 gibi bir şey olur. 4090da hiçbir şey açmayıp 5070de DLSS 4 ve her şeyi aktif edince 4090 gücüne ulaşır tabii.
4070 yerine 4080 almak mantıklımı f/p açısından rx6700xt kullanıyorum 5000 serisini bekliyordum
Bos ver hocam sen. 25K fiyata 5070 alip 4090 performansi alacagina inanan insanları rahat bırakalım. Güya siz kaziklandiniz biz ucuza 4090 performansı alacaz diyorlar hahah. Ne 25k fiyata alabilecekler ne de 4090 performansı alabilecekler. Birkaç aya her şey netleşir. O zaman işte bakalım ne diyecekler merak ediyorum. Yanlış anlaşılmasın 5000 serisi çok iyi performans barındırıyor ama maalesef abartıldığı gibi olay yok. Her şey oyunların nasıl optimize edildiğine bağlı olacak. DLSS 4 iyi optimize edilirse oyuna FPS uçacak fakat edilmezse veya DLSS hiç olmazsa oyunda (olmayacak oyun olur mu sanmıyorum) o zaman FPS çakilincaca görürler.Keşke bi anda düzelebilse ama ancak belki bunun piyasası iyileşir oda düşşe bile hemen düşmez en iyisi çıkmasını bekleyerek ne olacak görmek
Hocam değişmek için vs. uğraştığına değmez.Kart şu an senin işini görüyorsa gerek yok boşver hiç uğraşma.Bende öyle düşünüyorum zaten yine ben fazla harcanmış oluyorum ama çokta umursamadım beni götürsün yeter elimde kart fazlasıyla uğraşmaya gerek yok.
Mükemmel anlatılmış hocam teşekkür ederim5070ti ve 5070 kartlarını 4070ti super ve 4070 super ile kıyaslıyoruz.
Dostlar öncelikle hatalı bir veri okuduğumu düşünüyorsanız veya yaptığım bir yoruma katılmıyorsanız bunu lütfen saygı çerçevesinde yorumlarda belirtin üzerine konuşalım. Arkadaşlar 5000 serisinin çıkışının ardından çok fazla 4070ti super sahibiyim, 4070 super sahibiyim kartımı satıp geçeyim mi...forum.donanimarsivi.com