RTX 5070 INNO3D Display Port Sinyal Yok

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar öncelikle, Yaklaşık iki gün önce bir sistem topladım ekran kartım inno3d 5070 windowsu kurduktan sonra ekran kartı driverini kurunca display porttan çıkış alamıyorum hdmi ile çıkış denemedim fakat benim için asıl önemli olan display port ilk kurduktan sonra bir açılıyor bilgisayar yaklaşık 5 10 dakika sonra kapatıyor ve tekrar açıldığında dp no signal yazısı alıyorum ama bilgisayar açık sesler geliyor nasıl düzeltebilirim sürücü sürümünden kaynaklanıyor olabilir mi eğer öyleyde stabil bir versiyon önerebilir misiniz? İyi Forumlar

İlk görüntü aldığınız sırada, alamıyorsanız bios pilini çıkarıp, 30 saniye bekleyin, bios pili takılı değilken anakart üzerindeki jbat1- cmos jumper ile bios reset atın, bu sayede kısa sürede olsa görüntü alabilirsin sistemde, daha sonra hemen BIOS'a girip, x16 slotlarını AUTO mod durumundan çıkarıp, GEN4 veya GEN3 moduna getirin her iki slotu da. daha sonra aşağıda verdiğim bağlantıdaki firmware update'i indirip kurun, daha sonra sisteme reset atmanızı isteyen bir mesaj belirecek ekran da. 5060 yazdığına bakma, sorun olmuyor. duruma göre sonucu bildirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,196
Üyeler
183,240
Son üye
gizlise
Geri