🔥İndirim RTX 5070 LER PEŞİN FİYATA 10 TAKSİT AVANTAJI İLE 30 BİN

Bu arada bu saçma fiyatlandırma 5070 ekran kartında yok. Neden sadece üst model ekran kartlarında var çok sinir bozucu
Sadece AMD tarafına ve 5070 ve altına geliyor indirimler ne hikmetse :) adamlar 5070 ti ve üstünü istiyorsan zengin vergisi vereceksin diyor, halbuki eskiden ne güzel 39-40k ya 5070 ti giriş modelleri olurdu. Şimdi hiç yok o uygun fiyatlı Gainwardlar, PNYler, Palitler..

Linkerdeki Asus Dual için 650w psu yeteli olur mu sizce? İşlemci ryzen 5 4600G

5070 tutmadı çünkü nvdia da en çok 5060ti 16 gb 5070ti 16 gb ve 5090 tutdu bakarsanız 5060ti 16 gb da hiç indirim yapılmıyor ve acayip şiş fiyatları
Benim gördüğüm kadarıyla yine 5060ti alınıyor ama 5070ti için herkes indirim bekliyor. Çok mantıksız gidip 2 tane 9070xt ekran kartı parası vermek. Satmayan şeye de bu tarihlerde indirim yapmalılar aslında

650w yeter işlemciyi 5700x yapman lazım darbogazdan oyun oynayamazsın
Dün 9060xt almıştım, sonradan zaten 10 taksit diyerekten bunu sipariş vermeyi düşünüyorum, onu iade eder uzun bir süre ekran kartı almam diye düşünüyorum. İlk etapta işlemci upgrade edemem, dar boğazdan da çok anlamıyorum. Hiç mi oynanmaz yoksa gerçek performansını mı alamam?
Bir de düşük performanslı işlemci ile kartı bozma gibi bir durumum olur mu ondan da endişeliyim
Yaklaşık olarak 3 buçuk yıldır falan rx6600 kullanıyorum

sadece oyun için alınacaksa 5070ti nin verdiği fpsi veren 9070 xt almak çok daha mantıklı

Dün 9060xt almıştım, sonradan zaten 10 taksit diyerekten bunu sipariş vermeyi düşünüyorum, onu iade eder uzun bir süre ekran kartı almam diye düşünüyorum. İlk etapta işlemci upgrade edemem, dar boğazdan da çok anlamıyorum. Hiç mi oynanmaz yoksa gerçek performansını mı alamam?
Bir de düşük performanslı işlemci ile kartı bozma gibi bir durumum olur mu ondan da endişeliyim
Yaklaşık olarak 3 buçuk yıldır falan rx6600 kullanıyorum
kasıla kasıla oynarsın çünkü işlemci güçsüz ekran kartı çok yüksek işlemci ekran kartını besleyemez

Ben de 5070 ti ya da 9070xt bekliyorum iyi bi model. Günlerdir düzgün bi indirim olmadı şu top tier kartlarda.
Pure veya nitroda güzel bir indirim olsaydı alınabilirdi de artık pulse’a kaldık beyaz sistem hayalleri bir sonraki bahara kaldım

9070xt hepsiburadada 30 küsüre düşmedi mi bugün? 6-10 taksitte var bence iyi.
Hocam nitro + falan lazim bana. Vatanda 33 e düştüğünde para yoktu simdi para var kart yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vatandan 5070 ti zotac almistim 35 e para lazimdi sattim pişman oldum

3 gün önce 30.800 TL’ye Colorful RTX 5070 iGame Ultra W aldım. Başta “alsam mı, almasam mı” diye düşünüyordum ama iyi ki almışım, kaçırmadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri