Sadece AMD tarafına ve 5070 ve altına geliyor indirimler ne hikmetse adamlar 5070 ti ve üstünü istiyorsan zengin vergisi vereceksin diyor, halbuki eskiden ne güzel 39-40k ya 5070 ti giriş modelleri olurdu. Şimdi hiç yok o uygun fiyatlı Gainwardlar, PNYler, Palitler..
Benim gördüğüm kadarıyla yine 5060ti alınıyor ama 5070ti için herkes indirim bekliyor. Çok mantıksız gidip 2 tane 9070xt ekran kartı parası vermek. Satmayan şeye de bu tarihlerde indirim yapmalılar aslında
Dün 9060xt almıştım, sonradan zaten 10 taksit diyerekten bunu sipariş vermeyi düşünüyorum, onu iade eder uzun bir süre ekran kartı almam diye düşünüyorum. İlk etapta işlemci upgrade edemem, dar boğazdan da çok anlamıyorum. Hiç mi oynanmaz yoksa gerçek performansını mı alamam?
Bir de düşük performanslı işlemci ile kartı bozma gibi bir durumum olur mu ondan da endişeliyim
Yaklaşık olarak 3 buçuk yıldır falan rx6600 kullanıyorum
Dün 9060xt almıştım, sonradan zaten 10 taksit diyerekten bunu sipariş vermeyi düşünüyorum, onu iade eder uzun bir süre ekran kartı almam diye düşünüyorum. İlk etapta işlemci upgrade edemem, dar boğazdan da çok anlamıyorum. Hiç mi oynanmaz yoksa gerçek performansını mı alamam?
Bir de düşük performanslı işlemci ile kartı bozma gibi bir durumum olur mu ondan da endişeliyim
Yaklaşık olarak 3 buçuk yıldır falan rx6600 kullanıyorum