Neler Yeni

😤 RTX 5070 MSRP 549$ Türkiye'de 1069$ 😤

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum cidden, 1069 dolar kart satıyorlar, keriz gibi kantin sırasına girmişşiniz kart almaya çalışıyorsunuz, Ben anlamıyorum aga sizin mantığınızı ticaret anlayışınızı, ben mi yanlış düşünüyorum anlatın bana, Hem oltaya takılıyorsunuz ondan sonra kalkıp fahiş fiyatlara sağda solda laf yapıyosunuz çözüm yolu bumu yani, Adamlar sizin keriz olduğunuzu bildiği için böyle satmaya devam edecekler, Yurtdısında verilen tepki bu ülkede verilmiyor.

Bu ülkede ticarete girsem köşeyi dönücekmişim herhalde keşke ticarete atılsaydım ne kadar çok avlancak eleman varmış ülkede.

Lansman fiyatı yakalamaya çalışıyoruz diyen olmuş, 5080 ve 5070 Tİ kazık fiyattan alan birsürü çocuk gördüm bu forumda birisiyle tartıştım hatta.

ChristianSerratos

80+ Silver
Çoğu 25k dan almaya çalışıyor o yüzden yoğunluk oluyor siteler de yoksa 35k ya alan arkadaşlar sınırlı

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çoğu 25k dan almaya o yüzden yoğunluk oluyor siteler de yoksa 35k ya alan arkadaşlar sınırlı
Onlarda fazla ilk gün diye belli olmuyor 5070Tİ ve 5080 de görmedin mi, sadece forum için demiyorum genel TR de çok fazla talep var.

asko56

80+ Gold
Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum cidden, 1069 dolar kart satıyorlar, keriz gibi kantin sırasına girmişşiniz kart almaya çalışıyorsunuz, Ben anlamıyorum aga sizin mantığınızı ticaret anlayışınızı, ben mi yanlış düşünüyorum anlatın bana, Hem oltaya takılıyorsunuz ondan sonra kalkıp fahiş fiyatlara sağda solda laf yapıyosunuz çözüm yolu bumu yani, Adamlar sizin keriz olduğunuzu bildiği için böyle satmaya devam edecekler, Yurtdısında verilen tepki bu ülkede verilmiyor.

Bu ülkede ticarete girsem köşeyi dönücekmişim herhalde keşke ticarete atılsaydım ne kadar çok avlancak eleman varmış ülkede.

Lansman fiyatı yakalamaya çalışıyoruz diyen olmuş, 5080 ve 5070 Tİ kazık fiyattan alan birsürü çocuk gördüm bu forumda birisiyle tartıştım hatta.
gelmiş geçmiş en büyük çöp seri amd nin bu arada fiyatları belli oldu diyebilriz 5070 fiyatı bu ise 9070xt nin aşşagıya çıkmasını beklmek saçmalık olucaktır

The Semih

80+ Gold
gelmiş geçmiş en büyük çöp seri amd nin bu arada fiyatları belli oldu diyebilriz 5070 fiyatı bu ise 9070xt nin aşşagıya çıkmasını beklmek saçmalık olucaktır
Bundan sonra açıklanan fiyatı direkt 2X ile çarpın valla ben böyle saçmalık görmedim, Almanyadan arkadaşıma söylüyorumda sövüyor bize adamlar orda 100 dolar zam farkına isyan ediyormuş bize bak 2x.

Aynen öyle bu resmen dolandırıcılık

asko56

80+ Gold
Bundan sonra açıklanan fiyatı direkt 2X ile çarpın valla ben böyle saçmalık görmedim, Almanyadan arkadaşıma söylüyorumda sövüyor bize adamlar orda 100 dolar zam farkına isyan ediyormuş bize bak 2x.

firmalar nasıl olsa alıyorlar birde biz ayakta öpelim mantıgında ve karşı taraf çatır çatır aldıgı sürece devam eder bir çöp almayacaksınız gidiceksiniz yurtdışına pasaport + uçak bileti + vize + ekran kartı fiyatına zaten tr de alıyorsun direk yurtdışına gidiceksin alıcaksın geçiceksin 5070 e 38k-40k fiyat isteyen dolandırıcıdır

ANYA

80+ Bronze
mining zamanda aşırı pahalı satıyordu bitince hala düşmedi abdullah video yapınca herkes almayın dedikte sonra baya düşmüştü herkes yayıncı falan yapsa on numara olcak o zaman kimse almazlar

The Semih

80+ Gold
mining zamanda aşırı pahalı satıyordu bitince hala düşmedi abdullah video yapınca herkes almayın dedikte sonra baya düşmüştü herkes yayıncı falan yapsa on numara olcak o zaman kimse almazlar
Youtubda dürüst yayıncı çok az var çoğu sponsor kaybetmemek için susuyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ANYA

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Serdar Totuzbeş
amd kartların fiyatlarını göredik ama onlar çıkış fiyatlarından çıkarsa nvidiayı boykot falan edelim, iki katına satıyorlar kartları. amd de pahalı gelirse gidelim intel alalım

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,255
İsim
Turuncu Keskin
Zamanında verilen oylar, firmaların aç gözlülüğü.. Bireysel kullanıcı almasa bile büyük şirketler bu kartları her türlü alıyor zaten, stok sorunu da patlıyor yani artık bizim almamızla çokta değişecek bir şey yok.

asko56

80+ Gold
amd kartların fiyatlarını göredik ama onlar çıkış fiyatlarından çıkarsa nvidiayı boykot falan edelim, iki katına satıyorlar kartları. amd de pahalı gelirse gidelim intel alalım
amd fiyatı zaten 5070 fiyatı ne ise o olur 550 dolar malı 38-40 a satıyorlar 600 usd malı 1200 dolara satarlar x2
Mesaj otomatik birleştirildi:

9070 25k dan
9070xt 30k dab başlayan fiyatlarlaymış
5070 de 25k dan başlayan fiyatlarda idi gördük 40k

Top Bottom