The Semih
80+ Gold
Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum cidden, 1069 dolar kart satıyorlar, keriz gibi kantin sırasına girmişşiniz kart almaya çalışıyorsunuz, Ben anlamıyorum aga sizin mantığınızı ticaret anlayışınızı, ben mi yanlış düşünüyorum anlatın bana, Hem oltaya takılıyorsunuz ondan sonra kalkıp fahiş fiyatlara sağda solda laf yapıyosunuz çözüm yolu bumu yani, Adamlar sizin keriz olduğunuzu bildiği için böyle satmaya devam edecekler, Yurtdısında verilen tepki bu ülkede verilmiyor.
Bu ülkede ticarete girsem köşeyi dönücekmişim herhalde keşke ticarete atılsaydım ne kadar çok avlancak eleman varmış ülkede.
Lansman fiyatı yakalamaya çalışıyoruz diyen olmuş, 5080 ve 5070 Tİ kazık fiyattan alan birsürü çocuk gördüm bu forumda birisiyle tartıştım hatta.
Bu ülkede ticarete girsem köşeyi dönücekmişim herhalde keşke ticarete atılsaydım ne kadar çok avlancak eleman varmış ülkede.
Lansman fiyatı yakalamaya çalışıyoruz diyen olmuş, 5080 ve 5070 Tİ kazık fiyattan alan birsürü çocuk gördüm bu forumda birisiyle tartıştım hatta.