RTX 5080 + 9800x3d Vatan Vs Gaming.gen

ahri8kt

80+
Reaksiyon skoru
59
Bu iki sistem arasındayım şuan birini alacağım. Sistemin kurulumu ile uğraşmak istemiyorum. Vatandaki sistem kurulmadan geliyor. Gamingen ise hazır şekilde geliyor. Sizce ne yapmak gerek ? içerik olarak da biraz farklı sistemler.

VATANDAKİ SİSTEM BU :
1766747978493.webp

GAMİNG GEN İSE BU :
GAMİNG.webp

Bu iki sistem arasındayım şuan birini alacağım. Sistemin kurulumu ile uğraşmak istemiyorum. Vatandaki sistem kurulmadan geliyor. Gamingen ise hazır şekilde geliyor. Sizce ne yapmak gerek ? içerik olarak da biraz farklı sistemler.

VATANDAKİ SİSTEM BU :
Alıntıyı görüntüle

GAMİNG GEN İSE BU :
Alıntıyı görüntüle
vatanda satılan sistemi alıp bi tek sıvı soğutmayı rampage değilde daha kaliteli bi markanın sıvı soğutmasıyla değiştirseniz ve ekran kartını da zotac değilde daha iyi bi marka seçseniz (keyfi) değiştirmek zorunda değilsiniz bence ama bütçe yetiyosa onu da zotac yerine daha farklı bi marka seçebilirsiniz onun dışında vatandaki sistem daha f/p bence

VATANDAKİ SİSTEM BU :
Alıntıyı görüntüle

GAMİNG GEN İSE BU :
Alıntıyı görüntüle
instagramda pcbakımtemizlik diye bir sayfa var istanbulda kendisine yakın oturuyorsan gelip evinde topluyor bilgisayarı. gayette profesyonel. tahminim 2000 tl civarındaydı fiyatı..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,564
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri