Merhaba iyi akşamlar herkesin bayramını kutlarım sistememi toplayacagım ekran kartı 5080 ona gore bi sistem onerisi yaparsanız memnun olurum şuan oynadığım oyun işlemci tabanlı fps işlemciye gore alıyorum sizden istediğim en iyi işlemci en iyi ram her türlü bilgiye acıyım sıfırdan 5080 uygun sistem toparlıycam simdi den teşekkür [ederim bütçem 100 bin ]
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
tamam da fps oyunları oynuyorsunuz ya
ekran kartının elbetteki hiç önemi yok demeyeceğim bu oyunlarda ama
5080 ne kadar şart fps oyunları için
5070 ti da kalsan minimum 10k daha avantajlı çıkarsın gibime geliyor
ama 9800x3d 5070 ti da senin işini fazlası ile görecektir gibime geliyor
ama farklı oyunları da oynarım diyorsan orası başka
orda da 5070 ti güzel işler çıkarır ama yüksek çözünürlük yüksek ayarlar başka oyunlar da oynayacam dersen elbetteki 5080 de alınabilir
Merhaba iyi akşamlar herkesin bayramını kutlarım sistememi toplayacagım ekran kartı 5080 ona gore bi sistem onerisi yaparsanız memnun olurum şuan oynadığım oyun işlemci tabanlı fps işlemciye gore alıyorum sizden istediğim en iyi işlemci en iyi ram her türlü bilgiye acıyım sıfırdan 5080 uygun sistem toparlıycam simdi den teşekkür [ederim bütçem 100 bin ]
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Revolution ERT1200EWT 1200 W Gen 5 ATX 3.0 Power Supply özelliklerini incele, 6.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
kasa neden akvaryum olsun
yanlış anlamayın sakın şahsi değerlendirmeyin de
bazen de akvaryum kasa ve içindeki ürünlere baktığınızda
at s......de kelebek gibi oluyor sistem
ne anakart gösterişli
ne ramler rgb li
ne ekran kartı ışıltılı
ama akvaryum kasa var
hooop on numara görünüm olmuyor
akvaryum kasa kendi içerisindeki rgb fanlar ve tamperli camla kendini göstermek için değil
ben güzel görünümlü bir ürünüm
öyle güzellikte ürünler al ki
bana bakmaktan kenini alama diye üretilmiş bir ürün
biz bunu anlamıyoruz malesef
ve ülke şartlarında da zaten standart görünümlü güçlü ürünü zar zor edinebildiğimiz için
biraz daha iyi görünümlü sistemleri yapmak zor oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha önce söylediğimi tekrar söyleyeyim
ekran kartı kanadında fps ağırlıklı oyunlar oynayacaksan 5080 gereksiz bence
5070 ti fazlası ile yetecektir
bütçen geniş olmasa 5070 ti altına bile düşülebilir hatta 9070xt bile alınabilir ama zaman zaman farklı oyunlar da oynayacaksan frame gen avantajından dolayı 5070 ti da bırakıyorum
kasa neden akvaryum olsun
yanlış anlamayın sakın şahsi değerlendirmeyin de
bazen de akvaryum kasa ve içindeki ürünlere baktığınızda
at s......de kelebek gibi oluyor sistem
ne anakart gösterişli
ne ramler rgb li
ne ekran kartı ışıltılı
ama akvaryum kasa var
hooop on numara görünüm olmuyor
akvaryum kasa kendi içerisindeki rgb fanlar ve tamperli camla kendini göstermek için değil
ben güzel görünümlü bir ürünüm
öyle güzellikte ürünler al ki
bana bakmaktan kenini alama diye üretilmiş bir ürün
biz bunu anlamıyoruz malesef
ve ülke şartlarında da zaten standart görünümlü güçlü ürünü zar zor edinebildiğimiz için
biraz daha iyi görünümlü sistemleri yapmak zor oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
daha önce söylediğimi tekrar söyleyeyim
ekran kartı kanadında fps ağırlıklı oyunlar oynayacaksan 5080 gereksiz bence
5070 ti fazlası ile yetecektir
bütçen geniş olmasa 5070 ti altına bile düşülebilir hatta 9070xt bile alınabilir ama zaman zaman farklı oyunlar da oynayacaksan frame gen avantajından dolayı 5070 ti da bırakıyorum
Doğru diyorsunuz evet . Bende mesela sistemim küçük olduğu için küçük kasa aldım . 240mm sıvı soğutma aldım ki sistem gösterişli olsun . Fakat burda 3 fanlı büyük bir ekran kartı , beyaz güzel seksi bir anakart . Bence sistem içinde kendini gösterecek bir ram de var . Ki ramleri 300-400 vererek RGB alabiliyorsun . Bu sisteme akvaryum kesinlikle . Ha 1 fanlı 4060 , b450micro ATX anakart , evrenin en otistik ramleri ve bulunabilecek en çirkin akvaryum kasa kullanan elemanlar var evet onların hali acınası .