RTX 5080 Windforce VS RTX 5080 aorus elite

Berke00

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhabalar yurt dısından ekran kartı getiriyorum fakat iki ürün arasinda kaldim 5080e o para değmez zaten ama model olarak ikisi arasinda 180 dolar var değer mi değmez mi takribi 6.500 tl windforce da çok iyi bir kart aorus elite de dış görünüş benüm için önemli ama zaten rgb hep beyaz kullaniyorum siyah sistemim

Merhabalar yurt dısından ekran kartı getiriyorum fakat iki ürün arasinda kaldim 5080e o para değmez zaten ama model olarak ikisi arasinda 180 dolar var değer mi değmez mi takribi 6.500 tl windforce da çok iyi bir kart aorus elite de dış görünüş benüm için önemli ama zaten rgb hep beyaz kullaniyorum siyah sistemim
gigabayt ürünleri rezalet sorunlu termal macun akıyor hpesi hatalı sakın alma başka marka bakın

değeceğini düşünmüyorum arasında aşırı bi fark yok zaten. Ha beyaz kart isteseydin alman mantıklı olabilirdi ama siyah sistemde beyaz kart çok sırıtıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gigabayt ürünleri rezalet sorunlu termal macun akıyor hpesi hatalı sakın alma başka marka bakın
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?

araştıralım

bu kart ya seri üretim hatasıdır, ya da işlemlidir yıllarca gigabyte ın her kartını kullandım tamir ettim böyle bir sorunu ilk kez görüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seri üretimde hataların olması olağandır, her markada olur ''seri''
5000 serisinde problem mevcut arkadaş yurtdışından alacagı için kesinlikle gigabayt 5000 serisi ürünü almamalı yoksa sorun ortada

29:09 Gigabyte'ın RTS 5000 serisi ekran kartlarını alanlar termal pasta akma sorunu yaşıyor

İyice arastirdim markayı daha öncede kullandım 7900xtx gigabyte kullandım bir sorun yaşamadim o akan olayi da arasitrdim fakat türünün tek örneği görünüyor bence fiyat performans olarak liderler

İyice arastirdim markayı daha öncede kullandım 7900xtx gigabyte kullandım bir sorun yaşamadim o akan olayi da arasitrdim fakat türünün tek örneği görünüyor bence fiyat performans olarak liderler
alıp termal macun eridiginde garantiye göndermeyecegini bilerek al tr de geçerliligi yok sonuçta garantinizin

Kesinlikle aourus 180 dolara deger 6000 tl mi ne ediyor bence iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri