Yardım RTX 5090 için PSU ihtiyacım var ne önerirsiniz?

Diavelin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,190
Başlıkta yazdığı gibi RTX 5090 alacağım ve PSU ihtiyacım var. Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına taksit kampanyası ile almayı planlıyorum. 6 veya 10 taksit olarak öneriniz varsa sevinirim.

@yusuf7878 Hocam, güncel olarak RX 5090 için yakıştırdığınız ve al derim dediğiniz bir PSU öneriniz var mıdır?

PSU kaliteli 1000 watt ve üzeri olması lazım zaten. Ama daha önemlisi 12VHPWR kablosunun kalitesi. Onu araştır hocam az buz değil tek kablo 575 watt taşıyor. Çoğu sorun o kablonun yanmasıyla ortaya çıkıyor

PSU kaliteli 1000 watt ve üzeri olması lazım zaten. Ama daha önemlisi 12VHPWR kablosunun kalitesi. Onu araştır hocam az buz değil tek kablo 575 watt taşıyor. Çoğu sorun o kablonun yanmasıyla ortaya çıkıyor
Haklısınız o yüzden bilen arkadaşlardan yardım istiyorum PSU konusunda çok bir fikrim yok @yusuf7878 hocamı biliyorum bir tek rehberden o yüzden bilen arkadaşların bu konuda yardımına çok ihtiyacım var bugün yarın alıcam çünkü

Başlıkta yazdığı gibi RTX 5090 alacağım ve PSU ihtiyacım var. Hepsiburada üzerinden peşin fiyatına taksit kampanyası ile almayı planlıyorum. 6 veya 10 taksit olarak öneriniz varsa sevinirim.
Bütçe nedir

Şuan bir sınır yok ama genel olarak F/P olarak önereceğiniz cihazlara bakıyorum sorun çıkarmayacak 1000-1200w arası
Yani sınır yok dediğinizden ne desem bilemedim ben fpci bir adamım genelde uygun fiyata ararom bir bütçe vericek olsanız ne olur

Geri