RTX destekli oyunlar

bencede tek büyük fark mc de oluyor diğer oyunların grafikleri zaten iyi olduğu için rt açınca inanılmaz fark olmuyor.

Diğer oyunlarda Reshade açmış kadar fark oluyor sadece. Minecraft'ta devasa bir fark oluşuyor. Sandbox olması da büyük bir etken tabii.

indirdim denicem şimdi önericeğiniz bir server var mı ben oynadığım da uniocraft vardı kapanmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üzdü :( ama yine de deniyim
Ayrı olarak güçlü bir SHADER yükleyebilirsin.

Pek bilgili değilim shaderlar hakkkında youtubea rtx e en yakın shader diye aratabilirsin :D

PTGI direkt RTX klonu. DLSS olmadığı için FPS'i çökertiyor yalnız. RTX karta da gerek yok, güçlü kartlarla ,RX 590 dahi olsa, açılabiliyor. Shader paralı olarak sunuluyor.

Cold war ekleyin.

Merhaba DART1 sistem mevcut ama oynucak bir oyun bulamıyorum ilk defa RTX olan bir ekran kartım var ve bunu destekleyen oyunlar oynamak istiyorum sıkıntısız bir şekilde oyun fark etmez
Kesinlikle minecraft oynayın diğer oyunlarda su birinkintisi için 20 30 fps kaybedilmez

Kesinlikle minecraft oynayın diğer oyunlarda su birinkintisi için 20 30 fps kaybedilmez
minecraft da var ama windows sürümünde varmış onu da almamız gerekiyormuş ücretsiz olarak kullanınca olmuyor

minecraft da var ama windows sürümünde varmış onu da almamız gerekiyormuş ücretsiz olarak kullanınca olmuyor
Bence paranız varsa alın derim ben tabi sizin kararınız

Geri