Neler Yeni

rtx li ucuz pc önerisi

NVİDİA MI AMD Mİ

• Oy kullanan toplam üye
    28

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
ucuza rtx li 15 bin tl max bilgisayar tavsiye

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
ucuza rtx li 15 bin TL max bilgisayar tavsiye
Yani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcede

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
Yani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcede
ve amd de RT açılıyor :D

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra

G4M3RLAV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
g4m3r lav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar ne önerirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi pc alım

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Oyle de o beterin beteri yani gerek yok acmaya.
Fazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Tuğra
Fazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.
adamın kartı AMD kanka AHgahaghaah

ama ben Ray Tracing açabiliyorum Rx6700xt ile

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
O zaman hic bir urun hakkinda yorum yapmayalim sadece kullandiklarimiz hakkinda yapalim daha iyi olur. Aynen internette gordum dedim la AMD kotuymus alinmaz yapiom. Bosa tartismaya gerek yok kendim AMD kullaniyorum butce varsa Nvidia her zaman mantikli. Ayrica Nvidia kartlar ile AMD karltarin RT performansini karsilastiriyorsan vay haline.

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
adamın kartı AMD kanka AHgahaghaah

ama ben Ray Tracing açabiliyorum Rx6700xt ile
Ya acilir acilmasina da yani dengi olan Nvidia kartlar ile RT performansi karsilastirilmasi sacma olur bence

Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?
Tamam sen RTX acarsin RDR 2 de baya guzel olur.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
O zaman hic bir urun hakkinda yorum yapmayalim sadece kullandiklarimiz hakkinda yapalim daha iyi olur. Aynen internette gordum dedim la AMD kotuymus alinmaz yapiom. Bosa tartismaya gerek yok kendim AMD kullaniyorum butce varsa Nvidia her zaman mantikli. Ayrica Nvidia kartlar ile AMD karltarin RT performansini karsilastiriyorsan vay haline.
Evet aslında sadece kullandığınız ürünler hakkında yorum yapmalısınız. Diğer türlüsü yorum yapmak değil fikir üretmek yada başkalarının deneyimlerini paylaşmaktır.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Ona bakarsan bende RX6600 ile RT actigimda elden ringde 40fps civari aliyorum DLSS ya da FSR olmadan.

Top Bottom