Yani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcedeucuza rtx li 15 bin TL max bilgisayar tavsiye
ve amd de RT açılıyorYani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcede
Oyle de o beterin beteri yani gerek yok acmaya.ve amd de RT açılıyor
yok la benim imzamdaki sistemle açıyorumOyle de o beterin beteri yani gerek yok acmaya.
Yani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcede
Fazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.Oyle de o beterin beteri yani gerek yok acmaya.
adamın kartı AMD kanka AHgahaghaahFazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.
O zaman hic bir urun hakkinda yorum yapmayalim sadece kullandiklarimiz hakkinda yapalim daha iyi olur. Aynen internette gordum dedim la AMD kotuymus alinmaz yapiom. Bosa tartismaya gerek yok kendim AMD kullaniyorum butce varsa Nvidia her zaman mantikli. Ayrica Nvidia kartlar ile AMD karltarin RT performansini karsilastiriyorsan vay haline.Fazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.
Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?Yani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcede
Ya acilir acilmasina da yani dengi olan Nvidia kartlar ile RT performansi karsilastirilmasi sacma olur benceadamın kartı AMD kanka AHgahaghaah
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama ben Ray Tracing açabiliyorum Rx6700xt ile
Tamam sen RTX acarsin RDR 2 de baya guzel olur.Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?
Evet aslında sadece kullandığınız ürünler hakkında yorum yapmalısınız. Diğer türlüsü yorum yapmak değil fikir üretmek yada başkalarının deneyimlerini paylaşmaktır.O zaman hic bir urun hakkinda yorum yapmayalim sadece kullandiklarimiz hakkinda yapalim daha iyi olur. Aynen internette gordum dedim la AMD kotuymus alinmaz yapiom. Bosa tartismaya gerek yok kendim AMD kullaniyorum butce varsa Nvidia her zaman mantikli. Ayrica Nvidia kartlar ile AMD karltarin RT performansini karsilastiriyorsan vay haline.
Ona bakarsan bende RX6600 ile RT actigimda elden ringde 40fps civari aliyorum DLSS ya da FSR olmadan.Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?