rtx li ucuz pc önerisi

NVİDİA MI AMD Mİ

• Oy kullanan toplam üye
    28
ucuza rtx li 15 bin TL max bilgisayar tavsiye
Yani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcede

Yani o fiyata bulunsa bulunsa 3060 bulunur onunda RTX performansindan hayir gelmez. Sahsen her ne kadar AMD onermesem de 20K alti butcede AMD almak en mantiklisi. Zaten RTX in pek bir olayi olmayacak o butcede
ve amd de RT açılıyor :D

arkadaşlar ne önerirsiniz
Post automatically merged:

hangi pc alım

Oyle de o beterin beteri yani gerek yok acmaya.
Fazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.

Fazla ezbere konuşuyorsunuz. Hiç zannetmiyorum ki bütün AMD kartların performansarını deneyimleyip bunları söylüyorsunuz. Sadece internette "AMD kötüymüş" düşüncesinin deneyimsiz bir savunucusunuz.
adamın kartı AMD kanka AHgahaghaah

ama ben Ray Tracing açabiliyorum Rx6700xt ile

O zaman hic bir urun hakkinda yorum yapmayalim sadece kullandiklarimiz hakkinda yapalim daha iyi olur. Aynen internette gordum dedim la AMD kotuymus alinmaz yapiom. Bosa tartismaya gerek yok kendim AMD kullaniyorum butce varsa Nvidia her zaman mantikli. Ayrica Nvidia kartlar ile AMD karltarin RT performansini karsilastiriyorsan vay haline.

Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?

adamın kartı AMD kanka AHgahaghaah

ama ben Ray Tracing açabiliyorum Rx6700xt ile
Ya acilir acilmasina da yani dengi olan Nvidia kartlar ile RT performansi karsilastirilmasi sacma olur bence

Hocam o fiyata bulunsa 3060 bulunur diyorsunuz kartın 0 ı zaten en ucuz inno 3D 8.6K kendim 12GB kullanıyorum witcher 3 game of the year edition 1080p ultra dlls açık rtx açık 40-50 fps alıyorum ?
Tamam sen RTX acarsin RDR 2 de baya guzel olur.

O zaman hic bir urun hakkinda yorum yapmayalim sadece kullandiklarimiz hakkinda yapalim daha iyi olur. Aynen internette gordum dedim la AMD kotuymus alinmaz yapiom. Bosa tartismaya gerek yok kendim AMD kullaniyorum butce varsa Nvidia her zaman mantikli. Ayrica Nvidia kartlar ile AMD karltarin RT performansini karsilastiriyorsan vay haline.
Evet aslında sadece kullandığınız ürünler hakkında yorum yapmalısınız. Diğer türlüsü yorum yapmak değil fikir üretmek yada başkalarının deneyimlerini paylaşmaktır.

Ona bakarsan bende RX6600 ile RT actigimda elden ringde 40fps civari aliyorum DLSS ya da FSR olmadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,214
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri